Beyoncé ryhtyi kenkäsuunnittelijaksi

beyonce1.jpg

Nyt seuraa hyviä uutisia kaikille niille, jotka ovat joskus unelmoineet hyppäävänsä hetkeksi Beyoncén kenkiin. Vogue uutisoi juuri, että laulaja testaa seuraavaksi siipiään kenkäsuunnittelijana ja toteuttaa pienimuotoisen yhteistyön kuulun italialaisen kenkäsuunnittelijan Giuseppe Zanottin kanssa.

Vaikka Beyoncén ja Zanottin suunnittelun hedelmä näkee päivänvalonsa vasta lähiviikkojen aikana, päätti Zanotti jo paljastaa hieman tulevasta. Luvassa on toistaiseksi yksittäinen kenkämalli, jonka suunnitteluun Beyoncé on osallistunut vahvasti.

Viimeistelemme juuri kenkämallia Beyoncén stailistin kanssa, ja sitten laulaja antaa siihen viimeiset kommenttinsa”, Zanotti kuvailee suunnitteluprosessin etenemistä.

Korkealla stilettokorolla ja paksulla platformilla varustetun kengän suunnittelu on tähän asti sujunut vaivatta, sillä laulajalla oli heti selkeä visio lopputuloksesta. Hän tietää mitä haluaa”, Zanotti jatkaa.

Kenkäsuunnittelun ohessa Beyoncé työstää parhaillaan myös myöhemmin lanseerattavaa sporttimallistoaan yhdessä Topshopin kanssa. Se, ehtiikö laulaja tänä vuonna levyttämään muotiprojektiensa ohella myös uutta musiikkia Beyoncé-fanien iloksi, jäänee nähtäväksi. Tosin huhumylly vihjailee jo jonkinlaisesta yhteistyöprojektista aviomies Jay Z:n kanssa.

Teksti: Laura Paananen, joka odottaa stilettokorkoja enemmän niitä Beyoncén sporttikuteita, koska mukavuus ennen kaikkea.

Lähde: Vogue UK

Kuva: All Over Press

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *