Beyoncén vegaanikokeilu tyssäsi vaatekaapille

beyonce.jpg

Beyoncé ja Jay Z ryhtyivät joulukuun alussa kokeilumielessä vegaaneiksi. Jay Z:n 44. syntymäpäivän kunniaksi aloitettu haaste ei ilmeisesti ulotu Beyoncén vaatekaappiin asti. Telegraph-lehti kertoo, että laulaja aiheutti hämmennystä vegaaniravintolassa erikoisella asuvalinnallaan.

Musiikin superpariskunta tutustui viime viikolla Los Angelesin vegaaniravintoloihin. Tyylitilannetajuaan harvoin menettävän Beyoncén asu aiheutti kuitenkin pahennusta, sillä laulaja saapui lounasravintolaan turkis kaulassaan. Tilanteesta teki erikoisen se, että laulajan yllä nähdyssä Christopher Kanen maastokuosisessa takissa oleva kettukaulus oli kaiken lisäksi irrotettava. Joko Beyoncé siis päätti olla välittämättä asiasta tai joku unohti kertoa laulajalle, mistä vegaaniudessa todella on kyse.

Tarina ei kerro, miten muut ruokailijat suhtautuivat Beyoncé karvaiseen kaveriin, mutta siitä aiheutunut kohu ei näyttänyt laulajaa juuri haittaavan: Seuraavana päivänä vegaaniutta testaava laulaja valitsi asukseen Givenchyn lehmännahkapaidan ja mustat nahkahousut.

Teksti: Laura Paananen, joka niin ikään bongasi eilen paikallisesta vegaaniravintolasta monta turkista

Lähde: Telegraph Fashion

Kuva: Splash News

 

Kommentit (15)
  1. Musta on lähinnä hassua se, miksi trendi/Lily uutisoi Beyoncen töppäilystä -kun uusimman lehdessä komeilee turkisteollisuuden sponssaama kokosivun mainos..

    1. Trendissä ei esitellä tarhattujen eläinten turkiksia toimituksellisilla sivuilla. Myös angoravilla on materiaali, jota emme jatkossa enää esittele lehdessä. Trendissä ei ole myöskään sellaista mainontaa, joka mainostaisi turkisteollisuutta. Onko mahdollista että tarkoitat MariaL kenties jotain toista lehteä?

      1. Oisko mahdollista, että sieltä Trendin sivujen välistä löytyisi esimerkiksi Fendin tai muun vastaavan muotitalon mainos, joka tunnetaan nimenomaan turkiksistaan? Mainoksestahan MariaL nimenomaan puhui. Nimittäin hieman on ristiriitasta ottaa tälläsiltä tahoilta mainosrahat, jos ns. eettisyyteen tähtäätte…

  2. Eivät kai kaikki vegaanisesti syövät vältä nahkatuotteita. Ja kai nyt jatkossakin olen lihaa(kin) syövänä ja nahkakengissäni tervetullut vegaaniravintolaan 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *