Blake Lively hämmentyi muotiviikkojen eturivissä

blake_lively1.jpg

Voisi kuvitella, että Blake Livelyn kaltainen tyyli-ikoni on hyvin perillä muotimaailman käytännöistä. Gossip Girl –tähti kuitenkin paljasti Voguelle hämmentyneensä taannoisilla Milanon muotiviikoilla. Guccin näytöksessä Anna Wintourin vieressä istuneella Livelyllä ei ollut hajuakaan siitä, minkä sesongin vaatteita näytöslavalla esiteltiin.

Guccin Premiere-tuoksun mainoskasvona toimiva Lively oli yksi merkin näytöksen kunniavieraista. Hänen yllätyksensä oli suuri, kun mallit olivat pukeutuneet muotitalon kevätkokoelmaan – Lively nimittäin luuli tulleensa ihailemaan Guccin tämän syksyn muotia. “Mietin ennen näytöksen alkua onko malliston värimaailma tumma vai vaalea, kunnes joku arvuutteli kevätmalliston olevan vaalea. ’Mutta nythän on syksy’, totesin ihmeissäni”, Lively kertoo Voguen haastattelussa. Kun muotiviikkosesonkien aikataulu vihdoin selkeni, naisen reaktio oli pöllämysytynyt.

Gossip Girl -sarjan kautta huippumuodin suurkuluttajaksi nousseen Livelyn muotihämmennykseen on looginen selitys. Näyttelijä ei ole aikaisemmin päässyt osallitumaan syksyn muotiviikoille, sillä GG:n kuvaukset ovat pitäneet hänet kiireisenä syksyisin. Lively on silti tuttu näky muotinäytösten eturiveissä. Hän kertoo nauttivansa erityisesti ylellisistä haute couture -näytöksistä.

Mitä muuta sitä voisikaan odottaa Serena van der Woodsenilta?

Teksti: Laura Paananen, joka on helpottunut siitä, että sattuuhan näitä lipsahduksia näköjään paremmissakin piireissä

Lähde: Vogue UK

Kuva: Splash News

Kommentit (1)
  1. Vitsi mikä talipallo. En ole minäkään koskaan päässyt muotiviikoille ja silti tiedän, että syksyllä esitellään kevään muotia ja vice versa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *