Blake Lively paljasti raskaustyylinsä salat

blake_lively.jpg

 

Tyyli-ikoni Blake Lively keräsi syksyn mittaan runsaasti kehuja raikkaalla ja itsensä näköisellä raskaustyylillään. Nyt pienen tyttären tuore äiti paljastaa People-lehden haastattelussa, kuinka viime vuoden seuratuin raskaustyyli oikein syntyi.

Blake Livelyn mukaan hänen tyylinsä salaisuus oli siinä, ettei hän käyttänyt juuri lainkaan varsinaisia äitiysvaatteita vaan samoja, joita olisi muutenkin käyttänyt. Näyttelijä sanoo, että hän koki tärkeänä säilyttää oman identiteettinsä pukeutumisen kautta. Ilman kommelluksia ei Lively kuitenkaan selvinnyt, sillä kaikki vanhat vaatteet eivät (luonnollisesti) enää mahtuneet näyttelijän päälle raskauden loppupuolella. Osumaa otti esimerkiksi mekko, jonka näyttelijä oli aikeissa pukea ylleen meikkijätti L’Oréalin gaalatilaisuuteen. Juuri ennen lähtöä mekosta hajosi vetoketju, Lively muistelee haastattelussa. Hajonneen mekon sijasta Lively päätyi vetäisemään ylleen mustan avoselkäisen iltapuvun, josta tuli lopulta yksi näyttelijän kehutuimmista raskauslookeista (kuvassa).

Ja kun Lively ei kokenut olevansa hehkeimmillään suuren vauvamahan kanssa, kaivoi hän kuulemma kaapista Christian Louboutinin korkokengät.

”Tykkään käyttää korkeita korkoja, turha sitä on kieltää. Sitä paitsi Louboutinit saavat minut tuntemaan itseni aina itsevarmemmaksi”, Lively toteaa ja saa kaiken kuulostamaan, ah, niin helpolta.

Teksti: Laura Paananen, jolla ei ole kokemusta raskauspukeutumisesta, mutta joka voisi silti noudattaa Livelyn korkokenkäneuvoa huonoina vaate- ja tukkapäivinä

Lähde: People Magazine

Kuva: All Over Press

 

Kommentit (2)
  1. Eikö näille roskapostiroboteille saa tehtyä jotain?

  2. Thanks to my father who shared with me concerning this web site, this webpage is truly awesome.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *