The Bling Ring -ohjaaja paljastaa: "Minusta piti tulla muotitoimittaja"

Toimitus

Muoti on näytellyt suurta roolia monissa Sofia Coppolan ohjaamissa elokuvissa. Ei siis liene yllättävää, että Telegraph-lehti kertoo The Bling Ring -ohjaajan aikoneen alunperin muotitoimittajan uralle.

Ensikosketuksensa muodin maailmaan Sofia Coppola sai teini-ikäisenä kesäharjoittelussa - missäpä muualla kuin - Chanelilla. “Suoritin harjoitteluni studiossa, jossa Karl Lagerfeld suunnitteli haute couture -kokoelmia. Tehtäviini kuului vain kahvin noutoa, mutta oli inspiroivaa työskennellä siinä ympäristössä”, kertoo Coppola harjoittelustaan.

Varsinaisen muotiuransa nainen aloitti 1990-luvulla perustamalla oman t-paitayrityksensä. Muotihommat saivat kuitenkin jäädä, kun ohjaaja törmäsi The Virgin Suicides -kirjaan. Se oli tarina, jonka hän halusi kertoa. Muotitietämystään Sofia Coppola on hyödyntänyt myöhemmin ainakin Marie Antoinette ja The Bling Ring -elokuvissaan.

Chanelin laukuilla kyllästetty luksuselämän ja julkkisihannoinnin varjopuolille kurkistava The Bling Ring saa Suomen ensi-iltansa perjantaina 28.6.

Teksti: Laura Paananen, joka haastaa kaikki The Bling Ringia katsomaan aikovat laskemaan, kuinka monta merkkilaukkua elokuvassa vilahtaa

Lähde: Telegraph Fashion

Kuva: Splash News

 

Kommentoi