The Blog Awards tulee – muista äänestää!

Toimitus

Vihdoin, ihan oikea, suuri ja hieno blogigaala! The Blog Awards Finland 2015 on koko blogitoimialan yhteinen uusi palkintogaala. Ensi kertaa tänä syksynä järjestettävän kilpailun kategoriat ovat muoti, kauneus, ruoka, perhe, sisustus, sport, matka, lifestyle, kulttuuri ja yhteiskunta, hyvinvointi ja terveys sekä vlogit.

Laajasti Suomen blogiskeneä edustava asiantuntijaraati on valinnut jokaisesta kategoriasta suosikkinsa, ja voittajat valitaan yleisöäänestyksessä.

Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan Pro Rajala tuotepaketti, lahjakortti Hotelli Torniin ja liput upeaan gaalaan, joka pidetään 2. lokakuuta.

Äänestys on juuri alkanut, ja ehdolla on – töttöröö! – hurjan monta lilyläistä. Muistathan äänestää suosikkiasi (äänestyslinkit alla)!

  • Nude on ehdolla parhaaksi kauneusblogiksi.
  • Ticke Your Fancy tavoittelee voittoa lifestyle-kategoriassa.
  • Pupulandia on ehdolla parhaaksi muotiblogiksi.
  • Kulttuuri, yhteiskunta ja talous -kategoriassa palkitaan blogi, jonka kirjoittajalla on painavia mielipiteitä – ehdolla luonnollisesti Ruskeat tytöt.
  • Puutalobaby kisaa tietty perheblogien kategoriassa.

Lisää The Blog Awardsista täällä.

 

Kommentit

Erika Naakka
NUDE

Nyyh, meikäläisen äänestyslinkki ei toimi!

Toimitus
Toimitus

Ou nou, anteeksi! Innostuksissamme siihen jäi jotkut turhat sulkeet ympärille. Nyt se on korjattu :) Sitten vaan ääniä keräilemään!

Kristaliina
Puutalobaby

Jee tosi hyvät blogit Lilystä ehdolla! :)

Toimitus
Toimitus

Olemme samaa mieltä! Peukut pystyyn! :)

Kommentoi