Bloggaa paremmin – kerromme, miten se onnistuu

logo_lily.jpg

Miten saan lisää lukijoita?

Kuinka saisin blogini kokonaisuudesta helposti mahdollisimman kauniin?

Miten kuvittaisin luovasti tekstipainotteisen postauksen?

Miten seuraan blogeja kaikista näppärimmin?

Kuinka saan blogini sivupalkista selkeän ja hyvännäköisen?

Kuinka keksisin koukuttavia otsikoita?

Askarruttaako sinua jokin edellämainituista tai jokin muu asia bloggaamisessa? Lilyn toimitus auttaa etsimään vastauksia kysymyksiisi! Aiomme ottaa piakkoin paremman bloggaamisen ohjeet ja vinkit erityisteemaksi toimituksen blogissa. Käsittelemme lähiaikoina monia bloggaamisessa mietityttäviä juttuja ohjeiden ja vinkkien kera.

Kerro kommenteissa, mistä aiheista erityisesti toivoisit meidän tekevän juttua. Olemme palveluksessasi!

Kommentit (43)
 1. Olisi kiva saada teknisiä ohjeita esimerkiksi google analyticsin asentamiseen. Sain jo oman tracking IDni ja lisäsin sen blogiini, mutta ymmärtääkseni minun pitää myös lisätä tuo website tracking code jonnekin, mutta minne? Olisi hyvä myös tietää mikä tuo PHP Implementation on. Tiedän, että se on Googlen oma juttu eikä sinäänsä liity Lily.fi:hin, mutta monilla muilla blogisivustoilla löytyy blogin perustamisen yhteydessä tarkat ohjeet näiden asioiden selvittämiseksi, joten se olisi tällä sivustolla kiva pieni lisä!

  1. Hupsis olinkin liian äkkipikainen teiltähän löytyikin tuolta ohjeet! Vielä jäi kysymykseksi, että miten toimia tuon koodin kanssa, joka liitetään ennen head -tunnistetta, ja mikä tuo head tunniste on? Kiitos!

   1. Jennaclaudia
    17.6.2016, 15:37

    Jee! Joku muukin on tätä miettinyt.. Täällä mietitään siis samaa, että missä pääsen siihen koodinäkymään ja liittämään esim Tradedoublerin koodin head-tunnisteen edelle? 

 2. Oi anteeksi, en huomannut.. kiitos paljon 🙂 olenpas ollut hölmö. Kun muilla ei kerran oo ollut samaa ongelmaa, eikä mullakaan muistaakseni kun sen kerran, niin ehkä on kyse mun omasta sählingistä.. pahoittelut !

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *