Bloggaa paremmin osa 1: Uusia toimintoja ja ominaisuuksia Lilyssä

Toimitus

Olet ehkä jo huomannut, että Lilyn koodarit ovat taas ahkeroineet toiveittenne kimpussa. Muun muassa näitä asioita on saatu nyt kehiteltyä ja korjattua. Kiitos antamistanne palautteista, ne on kirjattu ylös ja lisätty työlistalle. Lisää palautetta ja kehitysehdotuksia saa mielellään antaa kommenteissa!

1. Kommenttien poisto suoraan blogipostauksesta.

Nyt voit poistaa oman kommenttisi tai blogipostaukseesi tulleen kommentin suoraan postauksesta ruksia painamalla. Huom! Kun poistat kommentin, poistuvat myös kaikki kyseiseen kommenttiin mahdollisesti "häntänä" tulleet jatkokommentit.

2. Piilota omat kommenttisi hallintanäkymästä

Jos haluat mieluummin hallinnoida kommentteja blogisi hallintapaneelista, saat nyt yhdellä klikkauksella piilotettua omat kommenttisi näkymästä. Näin lukijoiden jättämien kommenttien selailu on helpompaa.

3. Toteutettu lilyläisten toiveesta: ilmoitukset kaikista uusista kommenteista

Nyt saat ilmoituksen kaikista uusista kommenteista, joita tulee  juttuun, jota olet kommentoinut (ei siis ainoastaan jatkokommenteista omaan kommenttiisi). Tämä oli paljon toivottu paluu vanhaan systeemiin, toivottavasti tykkäätte! Uusinta ilmoitusta klikkaamalla pääset suoraan kyseiseen kommenttiin ja kyseiselle välilehdelle.

4. Palautteen antaminen toimitukselle on helpompaa

Palautelomake löytyy jokaisen sivun alalaidasta, footerista. Lomakkeelle pääset klikkaamalla Anna palautetta. Voit aina lähettää meille myös meiliä lily(at)a-lehdet.fi

5. Voit poistaa itse käyttäjätilisi

Jos jostain syystä haluat poistaa Lily-tilisi, tai vaikka aloittaa puhtaalta pöydältä uuden profiilin ja blogin, voit poistaa profiilisi käyttäjätilin asetuksista. Paina "sulje käyttäjätili". Huom! Tätä toimintoa ei voi perua. Kun poistat käyttäjätilisi, myös blogisi ja kaikki kirjoittamasi kommentit katoavat.

Tämä juttu on osa kokonaisuutta, jossa annamme neuvoja ja niksejä parempaan bloggaamiseen. Juttuja julkaistaan Lilyssä tällä viikolla eri aiheista.

Huomenna on luvassa niksejä siihen, miten saat hakukoneet nostamaan juttujasi, eli vinkkejä siihen, miten ihmiset löytävät helpommin huippujuttusi!

Kommentit

MariWLZ
The Good Vibes

Semmonen juttu, että nyt kun se ilmoittaa kaikista kommenteista (osallistuppa arvontaan niin ilmotuksia on sata) niin saako sitä ilmoittelua otettua pois käytöstä? Kun eikös vanhassa lilyssä ollut se toiminto vai muistanko väärin?

Maria Hakkala

Olis kyl toi kätevää, jos sais klikata itsensä pois seuraamasta kommentointia! Tällä hetkellä tulee jatkuvasti ilmotuksia, kun menin kommentoimaan "Sanoja, jotka ottavat päästä" -postaukseen. :D

tiiti
ite puin

Ja sitten vois olla semmonen ominaisuus, että jos yrittää lakata seuraamasta MUN blogin kommentteja, saa kaikki ilmoitukset tuplana :D

Toimitus
Toimitus

Moikka! Tällä hetkellä ilmoituksia ei saa pois käytöstä, mutta asia on selvityksessä. Vanhassa Lilyssä oli se toiminto, muistat ihan oikein! Tästä asiasta tuli niin paljon toiveita, että ilmoitukset laitettiin päälle jo vaikka "lopeta seuraaminen"-toimintoa ei ollakaan ihan täysin saatu kehiteltyä.

Silkkitassu

En mielestäni saa aina omaan blogiini tulleista kommenteista ilmoitusta, mutta kyllä kaikkiin muiden kommentoituihin blogeihin tulleet kommentit näkyvät. Onkohan tässä jokin bugi?

paulahelena
ALUAP

mul on tää sama! tai ainakaan ne ei muuta punaseks tota ilmotuksia vaik nyt näköjään olikin ilmoitus siellä kun klikkas auki

MariWLZ
The Good Vibes

Sama! Näistäkään kommenteista ei tullut ilmoitusta :O

Toimitus
Toimitus

Ilmoituksissa saattaa esiintyä viivettä. Pyydämme koodareita tarkistamaan tämän asian, jos se saataisiin korjattua mahdollisimman selkeäksi! Kiitos palautteesta!

Mindeka
Ma-material Girl

Minulla ei myöskään ole tullut tänään tai eilen ilmoituksia omiin juttuihini tulleista kommenteista. Ehkäpä se oli vain uudistuksen alainen virhe, vai mitä luulette?

 

Onko shoutbox tulossa takaisin?

Amma
Why you little!!

Shoutboxia mäkin niin kovasti kaipailen..

Toimitus
Toimitus

Moikka! Ilmoitusten pitäisi toimia kyllä, viivettä saattaa tosin ilmetä. Jos virhe jatkuu, ottaisitko yhteyttä palautelomakkeella ja kerro selain, jota käytät, niin koodarimme pääsevät helpommin bugiin kiinni. Kiitos avusta Mindeka! Shoutbox on työlistalla, mutta muutama muu asia on ajanut sen ohi valitettavasti!

Mindeka
Ma-material Girl

Ei toimi edelleenkään. Muiden postauksiin tulleet kommentit näkyy, mutta omani eivät. Aika harmillista, kun ei tiedä, onko jonnekin tullut kommentteja vai ei. Uusimmissa jutuissa sen näkee tietenkin selaamalla, mutta entäs ne vanhemmat..

Laitoin palautelomakkeen, ja kerroin sielläkin, että käytän Google Chromea selailuun. Toivottavasti selviää pian!

Kiitti Toimitus!

katja.t

Näkeekö jostain jo blogin seuraajat, ilman että niitä pistää sivupalkkiin näkyviin? :)

Toimitus
Toimitus

Tällä hetkellä näet seuraajat vain ottamalla ne näkyviin sivupalkissa. Voit toki klikata seuraajat näkyviin vain hetkiseksi, käydä kurkkaamassa ja poistaa sitten taas seuraajat näkyvistä, jos et halua niitä näkyviin :) Tutkimme, josko vanha systeemi saataisiin takaisin ja seuraajien määrä saataisiin näkyviin blogin hallintapaneeliin.

Nina Enroth

Nyt mä muistan kaksi toivetta: 1) voisiko omaa käyttäjätunnusta mitenkään muokata? ja 2) olisi huisia, jos postausta tehdessä kuvia voisi muokata pikkuisen. Siis kääntää / pienentää. Tiedustelu 1 siitä syystä, että vaikutan daijulta, kun olen nimennyt itseni ja blogini samaksi. Siis olen daiju, mutta mieluusti feikkaisin olevani vähän välkympi :)

Toimitus
Toimitus

Moikka Nina! Tällä hetkellä nimimerkkiä ei voi muokata, mutta tästä on tullut muitakin toiveita, eli sitä mahdollisuutta selvitellään kyllä. Laitatko palautelomakkeen kautta vielä meilitse nimimerkin, johon haluaisit nykyisen vaihtaa, niin saamme sen koodareiden tutkittavaksi ja katsotaan, josko asialle voisi tehdä jotain!

FFFifi
Fitness Führer

Tässä on Nina moi, olen nyt Fffifin tunnuksilla sisällä, mutta uusi nimimerkkini on siis <3Seksykittenhh<3 Kiitti!

Toimitus
Toimitus

Mauuu!

annam_
anna k.

Moikka!

Saiskohan tuon arkiston jo toimimaan niin kuin Lilyssä ennen muistaakseni oli? Eli jos haluaisin katsoa jonkun blogin tai vaikka omani aiempien kuukausien juttuja, niin otsikot avautuisivat klikatessa kaikki tuohon sivupalkkiin ja sieltä voisin valita luettavan postauksen. Nyt vaikka elokuuta klikatessa kaikki otsikot näkyvät ehkä sekunnin pari, jonka jälkeen sivu siirtyy automaattisesti viimeiseen elokuussa kirjoitettuun juttuun -lähdepä siitä selaamaan jonnekin keskivaiheille kuuta, jos juttuja on ollut paljon.

Tätä olen kovasti kaivannut, joten ois huippua, jos asialle voisi tehdä jotain! (:

annam_
anna k.

Niin ja sama ilmiö toistuu myös edellisten vuosien kohdalla siten, että sivu näyttää hetken ajan kuukaudet jonka jälkeen vuoden viimeinen juttu ilmestyy ruudulle.

tiiti
ite puin

Mulla (Firefoxilla) se avaa postauslistauksen klikkaamalla siitä nuolesta ja kuukauden nimestä klikkaamalla siirtyy sen kuukauden postauksiin (ja tämä on minusta kiva toiminnallisuus).

FFFifi
Fitness Führer

Mulla sama. Klikkaa sitä pientä nuolta.

annam_
anna k.

Oho, en ole ollenkaan tajunnut, että sitä nuoltakin voisi klikata, oon vaan painellu niistä kuukausista ja vuosista suoraan. No, parempi tietää myöhään kuin ei milloinkaan. Kiitos teille!! :)

Toimitus
Toimitus

Kiitokset FFFifille ja Tiitille ensiavusta!

Kommentoi