Bloggaa paremmin osa 1: Uusia toimintoja ja ominaisuuksia Lilyssä

lilylogo.jpg

Olet ehkä jo huomannut, että Lilyn koodarit ovat taas ahkeroineet toiveittenne kimpussa. Muun muassa näitä asioita on saatu nyt kehiteltyä ja korjattua. Kiitos antamistanne palautteista, ne on kirjattu ylös ja lisätty työlistalle. Lisää palautetta ja kehitysehdotuksia saa mielellään antaa kommenteissa!

1. Kommenttien poisto suoraan blogipostauksesta.

Nyt voit poistaa oman kommenttisi tai blogipostaukseesi tulleen kommentin suoraan postauksesta ruksia painamalla. Huom! Kun poistat kommentin, poistuvat myös kaikki kyseiseen kommenttiin mahdollisesti ”häntänä” tulleet jatkokommentit.

2. Piilota omat kommenttisi hallintanäkymästä

Jos haluat mieluummin hallinnoida kommentteja blogisi hallintapaneelista, saat nyt yhdellä klikkauksella piilotettua omat kommenttisi näkymästä. Näin lukijoiden jättämien kommenttien selailu on helpompaa.

3. Toteutettu lilyläisten toiveesta: ilmoitukset kaikista uusista kommenteista

Nyt saat ilmoituksen kaikista uusista kommenteista, joita tulee  juttuun, jota olet kommentoinut (ei siis ainoastaan jatkokommenteista omaan kommenttiisi). Tämä oli paljon toivottu paluu vanhaan systeemiin, toivottavasti tykkäätte! Uusinta ilmoitusta klikkaamalla pääset suoraan kyseiseen kommenttiin ja kyseiselle välilehdelle.

4. Palautteen antaminen toimitukselle on helpompaa

Palautelomake löytyy jokaisen sivun alalaidasta, footerista. Lomakkeelle pääset klikkaamalla Anna palautetta. Voit aina lähettää meille myös meiliä lily(at)a-lehdet.fi

5. Voit poistaa itse käyttäjätilisi

Jos jostain syystä haluat poistaa Lily-tilisi, tai vaikka aloittaa puhtaalta pöydältä uuden profiilin ja blogin, voit poistaa profiilisi käyttäjätilin asetuksista. Paina ”sulje käyttäjätili”. Huom! Tätä toimintoa ei voi perua. Kun poistat käyttäjätilisi, myös blogisi ja kaikki kirjoittamasi kommentit katoavat.

Tämä juttu on osa kokonaisuutta, jossa annamme neuvoja ja niksejä parempaan bloggaamiseen. Juttuja julkaistaan Lilyssä tällä viikolla eri aiheista.

Huomenna on luvassa niksejä siihen, miten saat hakukoneet nostamaan juttujasi, eli vinkkejä siihen, miten ihmiset löytävät helpommin huippujuttusi!

Kommentit (24)
 1. Moikka!

  Saiskohan tuon arkiston jo toimimaan niin kuin Lilyssä ennen muistaakseni oli? Eli jos haluaisin katsoa jonkun blogin tai vaikka omani aiempien kuukausien juttuja, niin otsikot avautuisivat klikatessa kaikki tuohon sivupalkkiin ja sieltä voisin valita luettavan postauksen. Nyt vaikka elokuuta klikatessa kaikki otsikot näkyvät ehkä sekunnin pari, jonka jälkeen sivu siirtyy automaattisesti viimeiseen elokuussa kirjoitettuun juttuun -lähdepä siitä selaamaan jonnekin keskivaiheille kuuta, jos juttuja on ollut paljon.

  Tätä olen kovasti kaivannut, joten ois huippua, jos asialle voisi tehdä jotain! (:

  1. Niin ja sama ilmiö toistuu myös edellisten vuosien kohdalla siten, että sivu näyttää hetken ajan kuukaudet jonka jälkeen vuoden viimeinen juttu ilmestyy ruudulle.

   1. Mulla (Firefoxilla) se avaa postauslistauksen klikkaamalla siitä nuolesta ja kuukauden nimestä klikkaamalla siirtyy sen kuukauden postauksiin (ja tämä on minusta kiva toiminnallisuus).

    1. Mulla sama. Klikkaa sitä pientä nuolta.

    2. Oho, en ole ollenkaan tajunnut, että sitä nuoltakin voisi klikata, oon vaan painellu niistä kuukausista ja vuosista suoraan. No, parempi tietää myöhään kuin ei milloinkaan. Kiitos teille!! 🙂

     1. Kiitokset FFFifille ja Tiitille ensiavusta!

 2. Ninan verkkareissa
  6.11.2013, 16:45

  Nyt mä muistan kaksi toivetta: 1) voisiko omaa käyttäjätunnusta mitenkään muokata? ja 2) olisi huisia, jos postausta tehdessä kuvia voisi muokata pikkuisen. Siis kääntää / pienentää. Tiedustelu 1 siitä syystä, että vaikutan daijulta, kun olen nimennyt itseni ja blogini samaksi. Siis olen daiju, mutta mieluusti feikkaisin olevani vähän välkympi 🙂

  1. Moikka Nina! Tällä hetkellä nimimerkkiä ei voi muokata, mutta tästä on tullut muitakin toiveita, eli sitä mahdollisuutta selvitellään kyllä. Laitatko palautelomakkeen kautta vielä meilitse nimimerkin, johon haluaisit nykyisen vaihtaa, niin saamme sen koodareiden tutkittavaksi ja katsotaan, josko asialle voisi tehdä jotain!

   1. Tässä on Nina moi, olen nyt Fffifin tunnuksilla sisällä, mutta uusi nimimerkkini on siis <3Seksykittenhh<3 Kiitti!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *