Bradley Cooperin mallityttöystävä kertoo, kuinka julkisuutta hallitaan

spl660119_077.jpg

Suki Waterhouse elää monen naisen unelmaa: löytyyhän hänen meriittilistaltaan mainoskampanja Burberryn kanssa ja poikaystävänä vierellä komeilee Bradley Cooper. Kiinnostunutta kansaa siis luonnollisesti riittää. Waterhouse paljastaa nyt tuoreen Britti-Ellen haastattelussa, kuinka käsittelee alati kasvavaa julkisuuttaan.

Mallin uraa tekevää Suki Waterhousea eivät netissä kirjoittelevat arvostelijat lannista. Suuren yleisön tietoisuuteen poikaystävänsä ansiosta noussut malli kertoo, ettei vaivaudu edes lukemaan hänestä kirjoitettuja juttuja. Waterhouse suhtautuu julkisuuteen järkevästi ja tiedostaa, etteivät muutamat kritisoivat kommentit ole koko totuus. “Jos 200 kommentoijaa arvostelee minua, ymmärrän, että se on vain murto-osa koko ihmiskunnasta”, Waterhouse kiteyttää. Arvostelijoista murehtimisen sijaan malli pyrkii tekemään työnsä hyvin ja olemaan hyvä ystävä lähipiirilleen.

Vertaistukea julkisuuden kanssa elämiseen löytyy toki myös Waterhousen lähipiiristä. Mallin parhaimpiin ystäviin kuuluvat nimittäin Cara Delevingne ja Georgia May Jagger. Lapsesta asti toisensa tuntenut mallikatras pitää edelleen yhtä myös työn merkeissä. Waterhouse paljastaakin, että ystävät ovat auttaneet häntä selviämään välillä yksinäiseltä tuntuvassa mallin työssä.

Ja eiköhän siitä poikaystävästäkin jotain apua ole.

Teksti: Laura Paananen, joka nostaa hattua jalat maassa pitävälle mallineidolle

Lähde: Elle UK

Kuva: Splash News

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *