Britney Spears on Valkoisen talon agentti + 5 muuta salaliittoteoriaa

Toimitus

Salaliittoteorioiden ystävät, hoi!

Tänään saa ensi-iltansa uusin Robert Langdon -sarjan elokuva, kun Da Vinci -koodi -elokuvan tekijäremmi eli näyttelijä Tom Hanks ja ohjaaja Ron Howard yhdistävät voimansa Dan Brownin romaanin filmatisoinnissa. Da Vinci -koodin ytimessä on jämerä salaliittoteoria: väitetään, että Jeesus Nasaretilainen olisi saanut aikoinaan lapsen Maria Magdalenan kanssa, ja sittemmin salaseurat olisivat piilotelleet Jeesuksen jälkeläisiä.

Mutta on niitä muitakin salaliittoja. Tässä kuusi suosikkiamme:
 

1. BRITNEY SPEARS OLI VALKOISEN TALON PALKKALISTOILLA.
George W. Bushin valtakaudella Yhdysvaltain presidentin hallinto sössi yhden jos toisenkin kerran. Samoihin aikoihin Britney Spears muun muassa meni päiväksi naimisiin ja ajoi päänsä kaljuksi. Sattumaako? Väitetään, että Valkoinen talo olisi palkannut Britneyn tekemään sekavia juttuja, jotta mediahuomio siirtyisi pois Bushin toimista.
 

2. KEANU REEVES ON ROBOTTI TAI VAMPYYRI.
Teoria on aukoton: kun katsoo rinnakkain kuvia Keanu Reevesistä 20 vuotta sitten ja nyt, näkee, ettei näyttelijä ole ikääntynyt päivääkään. Kyse ei voi olla vain hyvistä geeneistä, taitavasta plastiikkakirurgista tai tehokkaista ihonhoitotuotteista,
 

3. BEYONCÉ, KLOONI JA MAAILMANVALLOITTAJA.
Queen Beystä liikkuu jos jonkinlaisia teorioita: hänen sanotaan muun muassa olevan osa uutta maailmanjärjestystä tavoittelevaa illuminatia, joka muun muassa manipuloi valuuttoja, osakemarkkinoita ja vaaleja. Beyoncén myös väitetään feikanneen raskautensa tai olevan klooni.
 

4. PAUL ON KUOLLUT.
Muusikko Paul McCartney kuoli kuulemma vuonna 1966, ja sittemmin kaiken Beatlesin musiikin on esittänyt bändin palkkaama kaksoisolento. Täten Sir Paulin lasten, kuten vuonna 1971 syntyneen muotisuunnittelija Stella McCartneyn, isä on joku muu.
 

5. ELVIS ELÄÄ.
Ja tietenkin joidenkin väitteiden mukaan samalla aurinkorannalla muiden muassa Tupac Shakurin, Notorious B.I.G:n, Michael Jacksonin ja Marilyn Monroen kanssa.
 

6. TELETAPIT TEKEVÄT LAPSISTA HOMOJA.
Erityisesti violettiin pukeutuva Tiivi-Taavi.


 

 

Kuva: All Over Press

 

 

Kommentit

Vuokko (Ei varmistettu)

~ Your fear of the truth does not hide or dilute it. ~

Suomalaiset salaisissa avaruusohjelmissa (@ Kosminen valo -blogi):

https://kosminenvalo.wordpress.com/2016/10/08/suomalaiset-salaisissa-ava...

http://www.gaia.com/seeking-truth

Kommentoi