Brooklyn Beckham tekee Vogue-debyyttinsä

brooklyn_beckham.jpg

Kun äidillä on menestyvä muotibusiness ja isä komeilee parhaiten pukeutuvien miesten listaustan kärkisijoilla, lienee vain ajan kysymys milloin jälkikasvukin päätyy muotilehtien sivuille poseeraamaan. Victoria ja David Beckhamin 16-vuotiaan Brooklyn-pojan kohdalla se hetki on nyt. Britti-Vogue paljasti pojan olevan sen Miss Voguen seuraava kansikuvatähti.

Brooklyn Beckhamin uunituore Vogue-debyytti ilmestynee lehtihyllyihin tällä viikolla, kun Vogue julkaisee seuraavan numeron nuorille muodin ystäville suunnatusta Miss Vogue -lehdestään. Kansikuvan lisäksi Beckham kertoo lehden sivuilla elämästään maailmankuulussa perheessä sekä paljastaa kuka todellisuudessa onkaan hänen tyyli-ikoninsa. Vaikka tyylivinkit ovat pojalle tervetulleita muotisuunnittelija-äidiltä ja vaatekaappi yhteinen tyyli-ikonina tunnetun isän kanssa, ihailee nuori Beckham eniten kuitenkin edesmenneen James Deanin kapinallista tyyliä. Lieneekö siis sieltä peräisin myös pojan lennokas hiustyyli?

Siitä huolimatta, että muoti näyttelee tärkeää osaa Beckhamin perheen tavallisessa arjessa, ei Brooklyn Beckham itse haaveile urasta muodin parissa. Haastattelussa poika paljastaakin aikovansa tulevaisuudessa opiskelemaan joko valokuvausta tai elokuva-alaa. Ellei sitten jalkapallo vie nuorta miestä isänsä tavoin mennessään.

Lue lisää Brooklyn Beckhamin ajatuksista täältä.

Teksti: Laura Paananen, joka tuntee itsensä nyt todella vanhaksi, sillä muistaa edelleen elävästi sen päivän kun uutiset Brooklyn Beckhamin syntymästä saavuttivat sen aikaiset valtamediat.

Lähde: Vogue UK

Kuva: All Over Press

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *