Brunssi kruunaa viikonlopun

img_2346.jpg

Mitä sanoisit, jos säästyisit tänä viikonloppuna sekä aamiaisen että lounaan värkkäämiseltä?

Hyvä brunssi, parempi mieli, toteaa Isyyspakkauksen Tommi. Pienen lapsen isän mielestä brunssi on mainio tapa tavata ystäviä, etenkin niitä, joilla on pieniä lapsia.

Sosialisoitumisen lisäksi brunssi on mitä mainioin tapa nautiskella kerrankin ajan kanssa hyvästä ruoasta. This time around -blogin Iinan mukaan brunssi on parhaimmillaan jopa niin täyttävä, että puhtia riittää koko loppupäiväksi.

Muita brunssilla käymisen hyviä puolia:

+ etenkin seisovassa pöydässä on valinnanvaraa
+ ruoka odottaa valmiina pöydässä
+ voi santsata niin paljon kuin haluaa
+ ei tarvitse hoitaa tiskejä

Jos taas brunssit merkitsevät sinulle lähinnä jonottamista ja melua, kutsut parhaat ystävät kokoon ja pidä brunssi kotonasi. Kotoilu pitää myös brunssin hinnan matalalla, kun kookoontumisen järjestää nyyttäriperiaatteella.

Teksti: Hanna, jonka mielestä jokaiseen viikonloppuun pitäisi mahtua vähintään yksi rauhallinen brunssihetki.

Kuva: Tommi K / Isyyspakkaus

 

Kommentit (3)
  1. Kielletään kotoilu sana. 

    Internetin ihmeellisessä ihmemaassa on harmillsien harvoin päivittyvä Brunssipartio – blogi, joka arvioi lähinnä pääkaupunkiseudun tarjontaa.

    Arvostaisin, jos joku olisi ihana ja kokoaisi vaikkapa Lilyyn blogin, jossa arvioitaisiin brunsseja ja aamiaisia koko Suomen laajuisesti. Kirjoittajat voisivat olla eri puolilta Suomea tai paljon matkaavia. Ilmoittaudun Turun kirjoittajaksi :*

  2. Brunssit on ihania! Pakko hehkuttaa: ainakin Helsingissä on myös viikolla tosi maistuvia brunsseja ja aamupaloja :)) Viime aikoina on tullut käytyä Ekbergillä: niillä on aika perinteinen, tosi suloinen aamupalapöytä. Hinta 10,50 on mielestäni tosi kohdallaan, jos haluaa esim. lounaan sijaan tavata kavereita jo ennen työ-/ opiskelupäivän alkua 🙂

    1. Kuulostaapa mainiolta – arjen juhlaa parhaimmillaan! Tämän laitamme korvan taakse. ;–)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *