Calvin Klein lanseeraa ysäriklassikkonsa uudelleen

10523507_1439420716323297_146765248_n.jpg

Nyt on luvassa melkoinen annos ysärinostalgiaa. Fashionista kertoo, että Calvin Klein Jeans uudelleenlanseeraa osan 1990-luvun suosituimmista vaatemalleistaan yhteistyössä nettiputiikki Mytheresan kanssa.

Luksusnettikauppa Mytheresa ja Calvin Klein Jeans ovat työstäneet kaikessa hiljaisuudessa melkoisen yhteistyökokoelman. Calvin Klein Jeans x Mytheresa.com: The Re-Issue Project -nimellä kulkeva mallisto tuo markkinoille farkkumerkin suosituimmat ysäriklassikot. Nostalgiamatka ei kuitenkaan jää ainoastaan vaatteiden tasolle, sillä malliston keulakuvaksi on palkattu 1990-luvulla merkkiä mainostaneen Kate Mossin pikkusisko Lottie Moss. Mossin tähdittämän lookbookin valokuvasi Michael Avedon, joka kuuluu myös CK-perillisiin. Avedonin isoisä Richard Avedon valokuvasi 1980-luvulla Brooke Shieldsin tähdittämän ja merkin maailman maineeseen nostaneen mainoskampanjan.

Uusintamalliston on suunnittellut Calvin Klein Jeansin pääsuunnittelija Kevin Carrigan. Kokoelma pitää sisällään farkkuja ja farkkutakkeja sekä klassisella CK-printillä varustettuja t-paitoja ja huppareita. Carrigan kertoi taannoin Love Magazinelle, että nyt oli oikea hetki tuoda takaisin muotikansan ysärisuosikit, sillä ysärinostalgia näkyy kaikkialla: niin muodissa, musiikissa kuin hauskanpidossakin.

 

Teksti: Laura Paananen, joka vakavasti harkitsee perinteisen CK-paidan hankintaa, sillä löytyihän sellainen vaatekaapista edellisen kerran jo vuonna 1996

Lähteet: Fashionista ja Love Magazine

Kuva: Love Magazine Instagram

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *