Cameron Diazilla uusi ja yllättävä muotipesti

Toimitus

Cameron Diaz on hankkinut itselleen uuden ja yllättävän pestin. Women’s Wear Daily uutisoi näyttelijättären nimittäin olevan newyorkilaisen muotimerkin Pour La Victoiren uusi taiteellinen johtaja.

Jenkkibrändin ja Cameronin välinen yhteistyö alkoi näyttelijättären vierailtua merkin showroomilla. Cameron oli näkemästään sen verran vaikuttunut, että näki brändissä heti sijoitusmahdollisuuden. Nyt Cameron paitsi omistaa osan bränsiä, myös suunnittelee sille. Cameronin kädenjälki tulee jatkossa näkymään niin mallistoissa kuin merkin mainoskampanjoissa ja yleisilmeessäkin.

Loputtomaan julkkissuunnittelijoiden joukkoon liittyvä Cameron ottaa uuden työnsä tosissaan. Nainen ei harrasta varsinaisia mainosyhteistöitä, mutta Pour La Victoirella hän saa mahdollisuuden vaikuttaa myös myyntiin meneviin tuotteisiin. Cameronin tavoitteena onkin suunnittella ajattomia laukkuja ja mukavia, mutta samalla tyylikkäitä kenkiä.

Julkkismallistojen taakka painaa kuitenkin myös näyttelijättären harteilla ja Cameron myöntää WWD:n haastattelussa, että hänellä on vielä paljon opittavaa alasta. Cameronin ensimmäinen Pour La Victoire -kokoelma tulee myyntiin ensi keväänä.

Ei voi muuta sanoa, kuin että määrätietoinen ja aikaansaava nainen tuo Cameron.

Teksti: Laura Paananen, joka jää mielenkiinnolla odottamaan minkälaista jälkeä Cameronin muotikynästä oikein syntyykään

Lähde: WWD

Kuva: Splash News   

Kommentit

SARI H.
KOLIBRI

Saa nähdä millaisia tuotteita hän tekee. On mielenkiintoista mitä uudet tulokkaat

tekevät. Onhan se hienoa, että hän pääsee tekemään tälläistä.

Toimitus
Toimitus

Totta, ensi keväänä se sitten selviää! On tosiaan hienoa, että ihmiset pääsevät toteuttamaan unelmiaan.

Kommentoi