Cannesin elokuvajuhlat asetti naisille korkokenkäpakon

paris_hilton_cannes.jpg

Paris Hilton seuralaisineen pääsi astelemaan Cannesin elokuvajuhlien punaiselle matolle päätähuimaavan korkeissa koroissaan.
 

Ranskan Rivieralla parhaillaan vietettävillä Cannesin elokuvajuhlilla on totuttu näkemään sekä elokuvamaailman puhutuimmat uutuudet että punaisen maton kuumimmat trendit. Tänä vuonna elokuvajuhlien pukukoodit nostattivat kuitenkin yllättävän kohun, sillä järjestäjät päättivät asettaa juhlien naisvieraille virallisen korkokenkäpakon, kertoo Harper’s Bazaar.

Luitte oikein. Käsittämätön ja WTF-kategoriaan laskettava pukukoodi tuli julki lauantaina, kun järjestäjät käännyttivät lukuisia naisvieraita Cate Blanchettin tähdittämän Carol-elokuvan näytöksestä. Syy: heidän matalakantaiset juhlakenkänsä. Käännytettyjen vieraiden joukossa oli kaiken huipuksi hieman iäkkäämpiäkin naisia, joiden kenkävalintoihin olivat silminnähden vaikuttaneet myös terveydelliset syyt.

Vaikka elokuvajuhlien järjestävä taho ei tapausta virallisesti vahvistanutkaan, kommentoi se jupakkaa toteamalla, että naisten todellakin odotetaan saapuvan juhlallisuuksiin nimenomaan korkokengät jalassaan.

Pukukoodia kommentoi elokuvajuhlilla muiden muassa näyttelijä Emily Blunt, joka oli paikalla mainostamassa tuoretta Sicario-elokuvaansa. Kun lehdistö tiedusteli Bluntin kantaa jupakkaan, näyttelijä kertoi omista kenkävalinnoistaan:

Itse suosin lähinnä Converseja”, pamautti mukavuudesta nauttiva ja naisten asiaa ajava Blunt.

Teksti: Laura Paananen, joka miettii, mitä ihmettä Cannesin elokuvajuhlien järjestäjät ovat ajatelleet.

Lähde: Harper’s Bazaar UK

Kuva: All Over Press

 

Kommentit (3)
  1. Hyvä meininki Ranskan Rivieralla. 😛

  2. niipä! ja kukahon just kirjotti et feminismiä ei tarvita! no näköjään..mut hyvä et ilmeisesti vilautella saa nii tissiä ku alapäätäkin! #jokuroti

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *