Cara Delevingne ja Pharrell Williams kuninkaallisina uudessa Chanel-filmissä

cara_pharrell.jpg

Kerroimme taannoin huippumalli Cara Delevingnen ja poppari Pharrell Williamsin yhteisestä Chanel-elokuvaprojektista. Nyt lyhytelokuvan traileri on vihdoin julkaistu, kertoo Grazia. Chanel: Reincarnation -nimisen filmin on ohjannut Karl Lagerfeld, ja se saa ensi-iltansa ensi viikolla Salzburgissa.

Lyhytelokuva sijoittuu 1950-luvun Salzburgiin, ja sen kehyskertomus kertaa legendaarisen Chanel-jakun syntyhistorian. Kaupungissa lomailleen Coco Chanelin kerrotaan saaneen inspiraation klassiseen jakkuun hotellinsa hissipojan takista. Hissipojan roolissa elokuvassa nähdään tietenkin Pharrell Williams. Elokuvassa on kuitenkin yllättävä käänne, kun 1950-luvulta hypätään yhtäkkiä 1800-luvun Itävaltaan ja Sissi-elokuvien tunnelmaan. Cara Delevingne saa kunnian näytellä Sissinäkin tunnettua Itävallan keisarinna Elisabethia, ja Williams sen sijaan nähdään keisari Frans Joosef I:n roolissa. Delevingne ja Williams toistavat kuninkaalliset roolinsa myös Chanelin tulevassa mainoskampanjassa, jossa esitellään Salzburgissa ensi viikolla julkistettavat Chanelin välikausimalliston asut.

Eikä siinä vielä kaikki. Elokuvassa kuullaan nimittäin Pharrell Williamsin kynäilemä ja esittämä tunnuskappale CC the World. Kappaleella ääneen pääsee myös pitkään laulajan urasta haaveillut Cara Delevingne.

Hän aloitti laulu-uransa laulamalla Pharrellin kanssa. Ei hassumpaa, vai mitä?”, tuumi herra Lagerfeld Delevingnen lauludebyytistä.

Kurkkaa Cara Delevingnen ja Pharrell Williamsin tähdittämän Chanel-traileri täältä.

Teksti: Laura Paananen, joka on hieman pettynyt, ettei elokuvassa nähdäkään Sound of Music -teemoja, vaikka onhan se Sissikin ihan kiva.

Lähde: Grazia Daily

Kuva: Cara Delevingne Instagram

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *