Cara Delevingne nukahti kesken haastattelun ja kuittaili Voguelle Twitterissä

spl775766_001.jpg

Uni ei katso aikaa tai paikkaa. Sen oppi kantapään kautta Cara Delevingne, joka nukahti kesken Voguen haastattelun. Fashionista kertoo, ettei malli kuitenkaan katsonut hyvällä, kun toimittaja mainitsi asiasta jutussa.

Voguen toimittaja Plum Sykes haastatteli kiireistä Delevingnea. Kun työmatkustelusta ryytynyt Delevingne ensin nukkui haastattelusta pommiin, Sykes katsoi vielä asiaa sormien läpi. Delevingnen nukahdettua kesken haastattelun toimittajalta loppui huumorintaju. Sykes pohti jutussa, onko Delevingnen väsymyksen taustalla sittenkin liiallinen juhliminen.

Lausahduksesta tuohtunut malli vastasi toimittajan syytöksiin sosiaalisessa mediassa.

“En ymmärrä, miksi jotkut ihmiset tällä alalla kokevat tarvetta valehdella ja toivovat toisten epäonnistumista”, Delevingne tykitti Twitter-tilillään.

Olipa totuus mikä tahansa, Delevingne ei ole torkahteluista huolimatta jäänyt turhia lepäilemään. Näyttelijän urasta haaveileva malli käyttää kaiken mallintöistä jäävän aikansa koekuvauksiin. Tosin hiljaista ei ole Delevingnella mallimarkkinoillakaan – hän nappasi juuri jättisopimuksen Topshopin kanssa.

Teksti: Laura Paananen, joka kehottaa Cara Delevingnea kuitenkin välillä myös nukkumaan, sillä eivät juhlat maailmasta juhlimalla lopu

Lähteet. Vogue US ja Fashionista

Kuva: Splash News

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *