Cara Delevingne räjäytti sosiaalisen median Milanon muotiviikoilla

d74ef25a9a3011e3bc9c0eb1b3553254_8.jpg

Cara Delelvingne on tunnettu erikoisista tempauksistaan. Milanon muotiviikoilla malli hauskuutti muotikansaa kuitenkin hieman yllättävällä tavalla. Fashionista kertoo, että Delevingne avasi torstaina pidetyn Fendin muotinäytöksen Karl Lagerfeld kirjaimellisesti hyppysissään.

 

Malli  käveli näytöslavalle pörröinen Karl-mininukke kädessään. Fendin pääsuunnittelijana toimiva Lagerfeld paljasti näytöksen jälkeen, että nukke on nimeltään Bag Boy Karlito ja sen sisälle kätkeytyy kamera. Nukke on muotitalon uusin lisäys suosittuun laukkukoristesarjaan, jonka pörröiset lintuja muistuttavat figuurit ovat herättääneet huomiota jo aikaisemminkin. Ne kun muistuttavat erehdyttävän paljon Angry Birds -pelien hahmoja.

Cara Delevingnesta ja Karl Lagerfeld -nukesta tuli oitis myös valtava Instagram-hitti. Näytöslavan reunalla seurannut yleisö innostui jakamaan kaksikon kuvaa niin ahkerasti, että siitä tuli yksi suosituimmista aiheista koko muotiviikkosesongilla. Fendi syysnäytöksestä ei puuttunut spektaakkelin aineksia muutenkaan, sillä näytöksen lava oli muotiiviikkojen pisin ja sitä kuvaamaan oli hankittu neljä lentävää kameraa.

Karl Lagerfeld se näyttää tietävän, kuinka yleisöä viihdytetään…

 

Teksti: Laura Paananen, joka veikkaa Bag Boy Karlitosta seuraavaa suurta muotikansan hittituotetta

Lähtee: Fashionista ja Telegraph Fashion

Kuva: Cara Delevingne Instagram

Kommentit (1)
  1. Kuulostaa kivalta toi lelu kamera.

    Ollut varmaan hienoa pitkineen lavoinen, lentävine

    kameroineen ja malleineen.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *