Cara Delevingne sai nuhteita kesken televisiohaastattelun

Toimitus

Sarkasmilla ei selviä kaikesta. Sen sai huomata kantapään kautta mallin uralta elokuvamaailmaan hiljaittain siirtynyt Cara Delevingne, joka sai nuhteita kesken televisiohaastattelun sarkastisten kommenttiensa vuoksi, kertoo Telegraph-lehti.

Tuoretta Paper Towns -elokuvaansa markkinoinut Cara Delevingne esiintyi taannoin amerikkalaisessa aamutelevisio-ohjelmassa. Videohaastattelu lähti kuitenkin nopeasti väärille raiteille, kun haastattelija kutsui huippumallia nimellä Carla. Lipsahduksesta ilmeisen huvittunut Delevingne alkoi laukoa haastattelijoiden kysymyksiin sarkastisia kommentteja. Kaikesta päätellen haastattelijoiden ja Delevingnen huumorintajut eivät kuitenkaan menneet aivan yksiin, sillä aamutelevision juontajat päättivät lopettaa haastattelun lyhyeen. Ohjelman selvästi ärtynyt juontaja kehotti Delevingnea lopuksi ottamaan pienet nokoset, jotta malli jaksaisi keskittyä seuraavassa haastattelussaan paremmin.

Cara Delevingne kommentoi mönkään mennyttä haastatteluaan myöhemmin myös Twitter-tilillään. Mallin mukaan kyse oli kulttuurieroista ja siitä, etteivät amerikkalaiset selvästikään ymmärrä brittiläistä huumoria. Olipa syy mikä tahansa, Delevingne on taatusti saanut kuulla asiasta myös mainostamansa Paper Towns -elokuvan tuotantoportaalta. Elokuvapomot kun tuskin halusivat tämänkaltaista mainosta elokuvalleen.

Kurkkaa Cara Delevingnen mönkään mennyt haastattelu täältä.

Teksti: Laura Paananen, joka ei tiedä kumman puolesta nolostuisi enemmän, hieman epäammattimaisen haastattelijan vaiko väsyneeltä vaikuttavan Cara Delevingnen

Lähde: Telegraph Fashion

Kuva: All Over Press

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Minusta noi toimittajat oli epäammattimaisia ihan ekasta hetkestä loppuun saakka. Minusta ei ole mitään syytä puolustella tuollaisia toimittajia.

Vierailija (Ei varmistettu)

Lisäksi, en usko, että Caraa syyttää edes elokuvan tuotantotiimi yms. Esim kirjailija puolustaa täysin Caraa. Daily Mailin sivuilta:
"On Thursday the author of the book on which the film is based, John Green, penned an essay defending Cara, saying that she should be commended for not simply churning out the same answers, as he admits even he himself does.
He said he found line of questioning annoying, partially because her male co-star Natt Wolff is only ever asked WHEN he read the book, while Cara is always asked IF she read it.
He admitted that while he and Nat fell into a routine of giving the same answers to the same questions they inevitably got on the press tour, Cara 'refuses to stick to the script'.
'She refuses to indulge lazy questions and refuses to turn herself into an automaton to get through long days of junketry. I don’t find that behavior entitled or haughty. I find it admirable,' he wrote."

Read more: http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3177762/Cara-Delevingne-bla...
Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook

piupau (Ei varmistettu)

Mun mielestä pieni sarkastinen näpäyttely oli pelkästään oikeutettua, kun kysymyksien asettelu oli ihan selvästi näyttelijää vähättelevä. Esimerkiksi kysyttiin keskittymisvaikeuksista, siitä onko hän edes ehtinyt lukemaan kirjaa, vähäteltiin innostusta leffaa kohtaan ja vielä sanottiin se etunimikin väärin. Ja miten epäammattimaista loanheittoa haastattelun päättymisen jälkeen, takahuoneeseen tollaset spekulaatiot hei! Sitä en todellakaan kiistä, että Cara oli hyvin poissaolevan oloinen jo alusta asti, mutta haastattelun erilaisella tunnelmalla ja kuljettamisella olisi voinut hymyä ja kepeyttäkin irrota. Toki promoamisen kannalta ja yleensäkin videohaastattelussa se tekohymy ja iloisuus voisi välittyä vaikka sarkasmin yhteydessäkin ja henkilökohtaisesta ärtymyksestä huolimatta, kulmakarvankurtistelut oli kieltämättä hieman kiusaannuttavaa seurattavaa. Siltikin sympatiat täysin Caran puolella.

Vierailija (Ei varmistettu)

Hah! Loistavaa Cara, pisteet aitoudesta ja kuivasta huumorista. Älyttömän typeriä kysymyksiä haastattelijoilta ja vielä ärsyttävällä jenkki-kikakika-tyylillä esitettynä. Mulla on tämän johdosta uusi idoli.

Sniskan
På sniskan

Minullekin tuli ensinnä mieleen kulttuurierot. Oli hauskaa katseltavaa kun amerikkalaisille tv-toimittajille hyvin tyypillinen ylimitoitettu intoilu koki kolauksia Caran cooliuden edessä. Piikittely toimittajien osalta oli törkeää ja ammattitaidotonta, pointsit Caralle!

Kommentoi