Cara Delevingne sai nuhteita kesken televisiohaastattelun

cara_delevingne.jpg

Sarkasmilla ei selviä kaikesta. Sen sai huomata kantapään kautta mallin uralta elokuvamaailmaan hiljaittain siirtynyt Cara Delevingne, joka sai nuhteita kesken televisiohaastattelun sarkastisten kommenttiensa vuoksi, kertoo Telegraph-lehti.

Tuoretta Paper Towns -elokuvaansa markkinoinut Cara Delevingne esiintyi taannoin amerikkalaisessa aamutelevisio-ohjelmassa. Videohaastattelu lähti kuitenkin nopeasti väärille raiteille, kun haastattelija kutsui huippumallia nimellä Carla. Lipsahduksesta ilmeisen huvittunut Delevingne alkoi laukoa haastattelijoiden kysymyksiin sarkastisia kommentteja. Kaikesta päätellen haastattelijoiden ja Delevingnen huumorintajut eivät kuitenkaan menneet aivan yksiin, sillä aamutelevision juontajat päättivät lopettaa haastattelun lyhyeen. Ohjelman selvästi ärtynyt juontaja kehotti Delevingnea lopuksi ottamaan pienet nokoset, jotta malli jaksaisi keskittyä seuraavassa haastattelussaan paremmin.

Cara Delevingne kommentoi mönkään mennyttä haastatteluaan myöhemmin myös Twitter-tilillään. Mallin mukaan kyse oli kulttuurieroista ja siitä, etteivät amerikkalaiset selvästikään ymmärrä brittiläistä huumoria. Olipa syy mikä tahansa, Delevingne on taatusti saanut kuulla asiasta myös mainostamansa Paper Towns -elokuvan tuotantoportaalta. Elokuvapomot kun tuskin halusivat tämänkaltaista mainosta elokuvalleen.

Kurkkaa Cara Delevingnen mönkään mennyt haastattelu täältä.

Teksti: Laura Paananen, joka ei tiedä kumman puolesta nolostuisi enemmän, hieman epäammattimaisen haastattelijan vaiko väsyneeltä vaikuttavan Cara Delevingnen

Lähde: Telegraph Fashion

Kuva: All Over Press

Kommentit (5)
  1. Minullekin tuli ensinnä mieleen kulttuurierot. Oli hauskaa katseltavaa kun amerikkalaisille tv-toimittajille hyvin tyypillinen ylimitoitettu intoilu koki kolauksia Caran cooliuden edessä. Piikittely toimittajien osalta oli törkeää ja ammattitaidotonta, pointsit Caralle!

  2. Hah! Loistavaa Cara, pisteet aitoudesta ja kuivasta huumorista. Älyttömän typeriä kysymyksiä haastattelijoilta ja vielä ärsyttävällä jenkki-kikakika-tyylillä esitettynä. Mulla on tämän johdosta uusi idoli.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *