Cara Delevingne tarttuu mikkiin

15078b0a517711e3a787123c4a08efd0_8.jpg

Kaikki on mahdollista, jos nimesi on Cara Delevingne. Hulivilimallina tunnettu Delevingne on nimittäin jälleen ottamassa uutta askelta urallaan. Jos Voguen tuorein uutinen pitää paikkansa, tähtäimessä on nyt laulajan ura.

Cara Delevingne julkaisi tällä viikolla Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa levytysstudiossa. Kuvan alle malli kirjoitti salaperäisesti “alku”. Huhujen mukaan Delevingne aloittelee musiikkiuraansa nimekkäässä seurassa, Grammy-palkitun laulunkirjoittaja Kuk Harrellin ja kuvassa poseeraavan Florence & The Machine -yhtyeessä vaikuttaneen Isabella Machinen kanssa.

Delevingnen laulu-urasta on huhuttu aiemminkin, mutta tämä on ensimmäinen kerta, kun malli itse kommentoi asiaa. Hän ei kuitenkaan ole aivan noviisi musiikikuvioissa. Delevingne on aiemmin levyttänyt akustisen biisin laulaja Will Heardin kanssa ja esiintynyt yhdessä bestiksensä Rita Oran kanssa. Voisiko Delevingne siis julkaista pian myös omaa musiikkiaan? Voguen tiedustellessa asiaa, mallin edustaja pysyi salaperäisenä ja tyytyi vain toteamaan: “Pysykää kuulolla!”

Ja kaiken tämän lisäksi Cara Delevingne muuten näyttelee ensi vuonna kolmessa elokuvassa.

Teksti: Laura Paananen, joka epäilee, ettei Cara kohta enää itsekään pysy kärryillä kaikissa urakuvioissaan

Lähde: Vogue UK

Kuva: Cara Delevingne Instagram

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *