Cara Delevingnen pupu pulassa Mulberryllä

Toimitus

Huippu- ja hulivilimalli Cara Delevingne esitteli jokin aika sitten Instagram-tilillään Cecil-lemmikkipupunsa. Pieni kaninpoikanen on sittemmin matkannut Delevingnen matkassa ahkerasti paikasta toiseen. Aina reissut eivät ole päättyneet ilman kommelluksia, kertoo Vogue nettisivuillaan.

Cara Delevingne on tunnettu paitsi Mulberryn mallina myös laukkusuunnittelijana. Viime viikolla Mulberryn pääkonttorilla yhteistyöpalaverissa vieraillut malli oli tällä kerralla joutua kolmanteen rooliin: remonttinaiseksi. Palaverissa mukana ollut Cecil-pupu karkasi ja saattoi itsensä kiipeliin tippuessaan toimiston lattialautojen väliseen aukkoon. Pupun pelastamiseksi lattia jouduttiin lopulta purkamaan. Apuun kutsuttiin Mulberryn oma huoltomies, ja Delevingne ja Cecil selvisivät tapauksesta säikähdyksellä.

Hyvissä voimissa kiipelistä pelastettu Cecil on nopeasti noussut muotia seuraavien some-suosikiksi. Oman Instagram-tilin jo saanut Cecil peittoaa yli 70 000 tuhannella seuraajallaan jopa Karl Lagerfeldin Choupette-kissan, jonka Twitter-edesottamuksia seuraa noin 37 000 ihmistä. On ajan kysymys, milloin nämä kaksi maineikasta muotilemmikkiä tapaavat toisensa, ovathan Lagerfeld ja Delevingne läheisissä väleissä.

Teksti: Laura Paananen, joka jäi miettimään, miksi Cecil ylipäänsä oli mukana palaverissa, ellei Cara sitten ollut neuvottelemassa pupulle omaa Mulberry-diiliä

Lähde: Vogue UK

Kuva: Cara Delevingne Instagram

Kommentit

minna

Hyi helvetti. Eläin ei ole lelu ja kanin kärrääminen vieraisiin paikkoihin ei varmastikaan ole eläimen kannalta lainkaan mukavaa.

Kissankieli
Hello Dolly!

Täytyi googlata Lagerfeldin Choupette ja kyllä kissataika toimii: jäyhä äijä saa heti sympaattisen auran söpöisen kissan myötä.

Kommentoi