Cara Delevingnen tuorein aluevaltaus: videopelit

cara_gta.jpg

Paremmin mallina tunnettu Cara Delevingne on ehtinyt lyhyellä urallaan kokeilla jo kaikenlaista. Nyt hulivilimalli on uuden aluevaltauksen edessä, sillä Telegraph-lehti kertoo Caran tekevän seuraavaksi cameo-roolin suositussa Grand Theft Auto 5 –videopelissä.

Cara Delevingne nähdään mielenkiintoisessa roolissa suositun autopelin pian julkaistavassa viidennessä osassa. Malli toimii pelin tapahtumapaikan, kuvitteellisen Los Santos nimisen kaupungin, radio-dj:nä. Pelin ideana on kruisailla pitkin kaupungin katuja varastetuilla autoilla. Taustamusiikin tarjoaa pelaajan itsensä valitsemat radiokanavat, joista yhden emäntä toimii Cara. Malli on vastuussa kanavan soittolistasta, mutta saattaapa pelaaja kuulla myös Caran oikeissa juontotehtävissäkin.

Cara Delevingne ei ole ensimmäinen pelissä esiintyvä korkean profiilin julkkis. Grand Theft Auto 3 -pelissä vastaavassa tehtävässä esiintyi Iggy Pop ja pelin edellisessä versioissa dj:n virkaa toimitti Karl Lagerfeld. Caran soittolistalta voidaan odottaa hieman nuorekkaampaa otetta. Listalle epäilemättä tulevat pääsemään ainakin mallin bestiksinäkin tunnetut popparit Rihannasta Rita Oraan.

Grand Theft Auto 5 julkaistaan 17. syyskuuta.

Teksti: Laura Paananen, joka ei ymmärrä peleistä juuri mitään, mutta voisi kokeilla tuoreinta GTA:ta ihan vain kuullakseen, että mitä musiikkia Cara on sinne valinnut

Lähde: Telegraph/Fashion ja Vogue UK

Kuva: Cara Delevingne Instagram

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *