Cara Delevingnen uusin aluevaltaus yllättää

cara_delevingne.jpg

Lienee nykyään pikemminkin sääntö kuin poikkeus, että huippumallit kokeilevat siipiään näytöslavojen ja valokuvausstudioiden ulkopuolella. Viime aikojen aktiivisin monitoimimalli laulu- ja näyttelijäurineen on ehdottomasti ollut Cara Delevingne, joka voi kirjata ansioluetteloonsa pian myös muotitoimittajan pestin, kertoo Fashionista.

Cara Delevingne on vierastoimittajana muotitoimittaja- ja stailisti Katie Grandin luotsaaman Love-lehden kevät- ja kesänumerossa. Aiemmin Delevingne on poseerannut Love-lehden sivuilla ja kannessa peräti neljästi sekä esiintynyt erilaisissa video- ja kuvaprojekteissa lehden nettisivuilla. Helmikuussa ilmestyvässä lehden kevät- ja kesänumerossa nähdään runsaasti Delevingnen toimittamaa materiaalia, sillä mallin pestiin kuului muiden muassa muotijuttujen kirjoittamista sekä haastatteluiden tekemistä.

Cara Delevingne osoittautui pelottomaksi haastattelijaksi, joka ei pelkää kysyä vaikeitakaan kysymyksiä, kuvailee Katie Grand Delevingnen toimittajan lahjoja.

Toimittajapestin lisäksi Delevingne poseeraa jälleen myös lehden kannessa. Tällä kertaa malli ei kuitenkaan ole kannessa yksin, sillä kaverikseen kuvaan Delevingne sai tämän hetken kuumimman mallinimen Kendall Jennerin. Myyntiin tulee toinenkin kansi, jossa poseeraa Jennerin sisko Kim Kardashian – muotimaailma kun ei näytä saavan tarpeekseen Cara Delevingnesta eikä Kardashianeista.

Teksti: Laura Paananen, joka ihastui kovasti kuvituksena nähtävään Cara Delevingnen tuoreesen Topshop- mainoskampanjaan.

Lähde: Fashionista

Kuva: All Over Press

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *