Chanel palkkasi 6-vuotiaan Hudson Kroenigin mainoskampanjansa tähdeksi

10_karl_hudson.jpg

Burberryn mainoskasvona toimivan Romeo ”Davidin poika” Beckhamin on syytä olla varuillaan, sillä mainosmallimarkkinoille ilmestyi juuri uusi nuori hurmuri. Fashionista kertoo, että Chanel on palkannut tuoreen Cruise-mallistonsa kampanjakasvoksi Hudson Kroenigin, ikää kuusi vuotta.

Hudson Kroenig ja huippumalli Joan Smalls poseeraavat Chanel-suunnittelija Karl Lagerfeldin valokuvaamassa kampanjassa itämaisissa tunnelmissa. Chanelin toukokuussa Dubaissa esitelty mallisto sai nimittäin inspiraationsa itämaisista kulttuureista. Nuoresta iästään huolimatta Kroenig ei ole ensimmäistä kertaa Chanelin kanssa tekemisissä. Usein Chanelin näytöslavoilla malli-isänsä Brad Kroenigin käsipuolessa esiintyvä poika kuuluu Chanel-suunnittelija Lagerfeldin lähipiiriin ja kutsuukin huippusuunnittelijaa tuttavallisesti sedäkseen. Pieni hurmuri toimi muotitalon näytösmallina ensimmäisen kerran jo 3-vuotiaana ja käveli viimeksi muotitalon catwalkilla juurikin Dubaissa.

Valokuvamallinkaan hommat eivät ole pikku-Hudsonille vieraita: hänet nähtiin joitakin sesonkeja sitten myös Fendin mainoskampanjassa.

Kurkkaa Fashionistan sivuilta, miltä näyttää Hudson Kroenigin ja Joan Smallsin tuore Chanel-kampanja.
 

Teksti: Laura Paananen, joka toteaa vain, että pikku-Hudsonista taitaa kehkeytyä vielä todellinen hurmuri.

Lähde: Fashionista

Kuva: All Over Press

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *