Choupette Lagerfeld – maailman äveriäin kissa?

karl_lagerfeld_choupette.jpg

Chanel-suunnittelija Karl Lagerfeld on parhaillaan New Yorkissa, missä Chanel esitteli tiistai-iltana amerikkalaisyleisölle tuoreinta välikausimallistoaan. Muotinäytöskiireidensä lomassa Lagerfeld ehti päivittää medialle sekä omia että lemmikkikissansa Choupetten kuulumisia. Juttutuokion mehukkain paljastus koski yllättäen Choupettea ja tämän hämmentävän suuria tuloja, kertoo The Cut.

Lagerfeldin mukaan Choupette tienasi viime vuonna roimasti enemmän kuin keskivertosuomalainen, nimittäin huimat kolme miljoonaa euroa. Eivät ansiot kuitenkaan ilman työtä tulleet, sillä Choupette esiintyi viime vuonna niin japanilaisen meikkifirman kuin saksalaisen autonvalmistajankin mainoskampanjoissa. Kaikesta päätellen Choupette osaa myös nauttia työnsä hedelmistä. Lagerfeld kertoi, että kissa matkusti hänen mukanaan New Yorkiin kahden palkatun hoitajan kanssa. Ja kun isäntä paiski hommia muotinäytöksen parissa, vietti Choupette laatuaikaa majapaikkanaan toimineen loistohotellin yksityishuoneessa.

Eikä rahantulo ole ehtymässä tänäkään vuonna. Tuoreimmat raportit sosiaalisesta mediasta kertovat nimittäin Choupette tähdittävän pian myös lehtien kansia. Tosin uutisen julkaisuajankohta saattaa viitata myös mehukkaaseen aprillipilaan. Yhtä kaikki, emme silti yllättyisi, mikäli bongaisimme Choupetten pian lehtipisteistämme.

Teksti: Laura Paananen, joka pohtii, että tarvitseeko myös kissan käyttää työskennellessään verokorttia, ja että minkälaisen verotuksen kohteeksi joutuu äveriäs kissa Ranskassa.

Lähde: The Cut

Kuva: All Over Press

 

Kommentit (2)
  1. Mikä mahtaa tehdä tuosta kissasta arvokkaamman kuin niistä kaikista nyljetyistä ketuista, joiden rääkkäyksen puolesta Lagerfeld puhuu? Tätä anti-eläinihmistä ei kyllä tarttis koko ajan nostaa esiin.

  2. Tseh, onkohan tuokin kisu tuleva karvahöpsökkä?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *