Cindy Crawford paljastaa, miksi ysärimalleista tuli supermalleja

cindy_crawford.jpg

 

Niinhän sitä sanottiin, että 1990-luvulla supermallit eivät nousseet edes sängyistään, mikäli luvassa ei ollut yli 10 000 dollarin arvoista kuvauskeikkaa. Miten ysärin supermalleista sitten tuli oman aikansa rock-tähtiä? Oman näkemyksensä kertoo Evening Standard -lehden tuoreessa haastattelussa supermallien joukkoa johtanut Cindy Crawford.

Osuutta asiaan oli Crawfordin mukaan esimerkiksi sillä, että tuon ajan näyttelijäpiireissä haluttiin tulla otetuksi vakavasti. Muotimaailmaa ei siksi koettu kovin houkuttelevana. Kun viihteennälkäinen yleisö halusi kuitenkin nähdä ja lukea punaisten mattojen näyttävistä asuista ja värikkäistä persoonista, ottivat supermallit mielellään paikkansa salamavaloissa. Samasta syystä isot mainoskampanjat ja kansikuvat jäivät 1990-luvulla jaettaviksi mallien kesken. Crawford toteaakin haastattelussa kokoneensa oman uransa aikana mallimaailman parhaat vuodet, sillä tänä päivänä mallit joutuvat kilpailemaan rahakkaista työkeikoista näyttelijöiden, laulajien ja tosi-tv-tähtien kanssa.

Millaisia oppeja Crawford sitten haluaa välittää mallin urasta haaveilevalle 13-vuotiaalle tyttärelleen? Tietenkin sen, että laihuus ei ole mallimaailmassa automaattinen hyve, sillä pääasia on pysyä terveenä. “Tärkeintä on hyväksyä oma vartalonsa”, Crawford sanoo.

Teksti: Laura Paananen, joka on sitä mieltä, että tuoreista Golden Globes -kuvista päätellen, Cindy Crawford voisi tehdä aivan hyvin mallikeikkaa edelleen

Lähde: Evening Standard

Kuva: All Over Press

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *