Coachellan tyylikuningatar tekee Topshopille festivaalimalliston

katetopshop.jpg

Jäikö Kate Bosworthin viime viikonloppuinen festivaalityyli (josta lisää kuvia täällä) kummittelemaan verkkokalvoillesi? Mikäli vastaus on kyllä, nyt seuraa ilouutisia. Vogue kertoo, että näyttelijätär on lyönyt hynttyyt yhteen Topshopin kanssa ja työstänyt ketjusuosikille festivaalimalliston.

Topshop lanseeraa pian alkavalle festivaalikaudelle erikoiskampanjan, joka pitää sisällään Kate Bosworthin kanssa yhteistyössä suunnitellun vaatemalliston ja joukon muita yhteistyöprojekteja. Kampanja pyrkii tavoittamaan brittiläisen festivaalitunnelman ja tarjoamaan ketjun asiakkaille trendikästä festivaalimuotia.

Kate Bosworth on toiminut malliston neuvonantajana ja tuonut siihen vivahteen Coachella-henkeä. Esimakua tulevasta nähtiin jo viikonloppuna, kun Kate Bosworth kuvattiin malliston asuissa Coachella-yleisön joukosta.

Lisätietoa kampanjasta ja vaatemallistosta voidaan odotella myöhemmin kesällä festivaalikauden pyörähtäessä kunnolla käyntiin. Ehtiiköhän mallistosta tehdä nettitilauksen Provinssirockiin?

Lisänäyttöjä Kate Bosworthin festivaalityylistä sen sijaan voidaan odotella jo ensi viikonloppuna, kun juhlinnat Coachellassa taas jatkuvat.

Lue myös Katen ja Topshopin viime jouluisesta mainoskampanjasta tästä toimituksen jutusta.

Teksti: Laura Paananen, joka miettii usein onko Katella muita kavereita, kuin aina kuvissa asusteen lailla vilahteleva Michael-sulho

Lähde: Vogue UK

Kuva: Splash News

Kommentit (3)
  1. Musta Kate on tosi nätti! Ei ehkä näyttävä niin kuin joku Angelina, mutta sellainen luonnollisen kaunis kyllä aivan ehdottomasti. Tyylikäs myös.

  2. Kuka osais selittää mikä tuossa Katessa viehättää? Ei oo kauheen nätti, surkea näyttelijä eikä ees kovin tyylikäs. En vaan tajuu.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *