Cougarwoman feat. Isyyspakkaus – lilyläisten unelmaduoja

KUVA.jpg

Tunnemme kaikki vanhan hokeman: vastakohdat vetävät puoleensa. Tälle ajatukselle perustuu viikon päästä perjantaina alkava Elastinen feat. -ohjelma. Idea on simppeli: kussakin jaksossa räppäri Elastinen lyö hynttyyt yhteen eri musiikkityyliä edustavan artistin kanssa ja lopputuloksena syntyy uusi kappale, jossa yhdistyvät molempien artistien parhaat puolet.

Konseptin innoittamana mietimme, millaisia mahtiduoja lilyläisistä saisi luotua: parivaljakoita, joissa yhdistyy kahden erilaisen blogin parhaat puolet ja jotka voivat laajentaa meistä jokaisen tajuntaa. Tässä viisi meidän ehdotustamme  kerro myös omasi:
 

VISUAL DIARY + RUSKEAT TYTÖT = VERBAALIS-VISUAALISTA TYKITYSTÄ
Koska toisten ihmisten auttaminen lisää onnellisuutta, olisiko parempaa kaksikkoa kuin tämä? Visuaalinen nero Saara, joka on myös opettanut lilyläisille, miten kuvittaa omaa blogia, ja Lilyyn terävää yhteiskuntakritiikkiä kirjoittava Koko, joka on todennut omassa blogissaan näinAnteeksi muuten, että kuvat ovat näin huonolaatuisia. Tässä syy siihen, miksi tässä blogissa on yleensä vain tekstiä: olen visuaalisesti täysin lahjaton.
 

RETROPRINSESSA + LAINAHÖYHENISSÄ = VÄRITERAPIAA
Jos Lilystä pitäisi nimetä väriskaaloiltaan kaksi ääripääblogia, ne olisivat kaikissa maailman väreissä ja kuoseissa hehkuva RetroPrinsessa ja mustan, harmaan ja valkoisen pyhän liiton kuningatar, Lainahöyhenissä-blogin Piret. Ehdotamme tälle duolle päivän kestävää tyylivaihtoa.

 

COUGARWOMAN + ISYYSPAKKAUS = ELÄMYKSELLISTÄ ARKEA
Kaksi hyvin erilaista arkea, kaksi hyvin erilaista tapaa kirjoittaa siitä. Yhdistävä tekijä? Siinä missä CougarWoman kertoo Puusepästä, on myös Isyyspakkauksen Tommi kirjoittanut höyläämisestä.
 

TICKLE YOUR FANCY + NUDE = YLI-IHMINEN ON SYNTYNYT!
Kun nämä kaksi oivaltavaa naista yhdistää vinkkivoimansa – Sara treenaamisen, syömisen ja pukeutumisen osalta, Erika meikkaamisen ja tukanlaiton saralta  lopputulos on blogilukija, jolla ei ole koskaan huonoa hiuspäivää tai aamua, jolloin treenikamojen pakkaaminen laukkuun tuntuu ylivoimaiselta.
 

SIVULAUSEITA + MUA LEMMITKÖ VIELÄ, KUSTAA? = TOSI(-TV-)UNELMIA
New Yorkissa asumisesta voi kirjoittaa niin kuin SivulauseitaHelmi:
Minulla on unelmia monta, suuria ja pieniä, mahdollisia ja mahdottomia, lähellä olevia ja jo saavutettujakin. Yksi on kuitenkin ylitse muiden. Haluaisin elää, asua ja kirjoittaa New Yorkissa. Edes hetken, edes vuoden. Ehkä tästä johtuen en tiedä kiehtovampaa yhdistelmää kuin newyorkilainen kirjailija.

Ja siitä voi kirjoittaa myös näin, kuten Mua lemmitkö vielä, Kustaa? -blogin Tiia:
Noniin! Kolme viikkoa Nykissä on mennyt tuosta vaan. Tänä aikana olen saanut paljon ihania kokemuksia ja ehtinyt tehdä vaikka mitä williä ja creiziä. Highlightit puuhistani tulevat tässä. Ihaninta New Yorkissa on ollut kun keksin, että telkkarista.com -palvelusta voi katsoa Temptation Island Suomen viimeiset jaksot.

Tässä kombossa näemme suuria mahdollisuuksia.

kysymys_sininen.png

Keiden Lilyn bloggaajien duo olisi sinun mieleesi?

 

Kommentit (2)
  1. Nenästä kahvit näppikselle. 😀 

    1. Juujuu, kato leluvinkit vaihtoon vaan! 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *