David Beckham: alusvaatemallista täysiin pukeisiin

david_beckham_hm.jpg

David Beckhamin alusvaatemaku tuli suurelle yleisölle tutuksi jo muutama vuosi sitten, kun entinen jalkapallotähti suunnitteli oman alusvaatemallistonsa H&M:lle. Nyt ruotsalaisen ketjujätin ja Beckhamin yhteistyö on laajentumassa entisestään, sillä Vogue paljastaa Beckhamin tähdittävän pian H&M:n tuoretta miesten mainoskampanjaa.

Beckham sai mainoskampanjaa varten tehtäväkseen valita H&M:n miesten kevätmallistosta omat suosikkinsa. Tarkoituksena oli löytää lookeja, jotka edustavat sekä malliston henkeä että myös miehen omaa tyyliä. Näin syntyi Modern Essentials selected by David Beckham –niminen kampanja, jonka kuvissa ja elokuvaohjaaja Marc Forsterin toteuttamalla kampanjavideolla Beckhamin yllä nähdään muiden muassa denimia, rentoja t-paitoja sekä tyylikkään puettuja kauluspaitoja ja pukuja.

Valitsemani tuotteet ovat moderneja vaatekaapin kulmikiviä, jotka tuovat tyyliä miesten kevätpukeutumiseen”, Beckham kuvailee valintojaan.

Vaikka David Beckham tässä kampanjassa poseeraakin pääasiallisesti vaatteet päällä, on myös miehen alusvaatemallistojen ystäville tiedossa ilouutisia. Beckhamin ja H&M:n yhteistyönä syntynyt Bodywear-alusvaatemallisto saa nimittäin jatkoa. Uusi mallisto ilmestynee kauppojen hyllyille jo maaliskuussa.

Ja olisko luvassa vielä jotain muutakin? Siltä se ainakin vaikuttaisi, mikäli on kampanjan tuoretta teaser-videota uskominen.

//www.youtube.com/embed/3Snp_7tCOh4

Teksti: Laura Paananen, joka tykkää kaikista David Beckhamin tähdittämistä kampanjoista, oli niissä sitten vaatteet päällä tai ei.

Lähde: Vogue UK

Kuva: H&M/Rex Features (All Over Press)

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *