David Beckham suunnittelee vaatemalliston

spl613213_009.jpg

 

Nyt selvisi, mitä David Beckham aikoo puuhailla vasta alkaneilla eläkepäivillään. Hommat eivät yllättäen liity jalkapalloon, vaan Beckhamin perheen toiseen lempiharrastukseen, muotiin. Vogue kertoo, että Beckham aikoo seurata Victoria-vaimonsa jalanjälkiä ja ryhtyy muotisuunnittelijaksi.

David Beckham solmi jokin aika sitten mallisopimuksen brittiläisen moottoripyörävarusteita ja niistä inpiroituneita vaatteita valmistavan Belstaffin kanssa. Juuri julkistetun tiedon mukaan sopimus pitää sisällään myös Beckhamin suunnitteleman vaatemalliston. Klassisia moottoripyörävaatteita mukaileva ja myös Beckhamin omaan tyyliin pohjautuva mallisto lanseerataan ensi vuoden maaliskuussa. Entinen jalkapalloilija tähdittää myös merkin mainoskampanjaa, jossa hän kruisailee moottoripyöräilijäporukassa Englannin maaseudulla.

Yhteistyö on David Beckhamille ”unelmien täyttymys”, sillä jalkapallotähti on aina rakastanut moottoripyöräilyä. Miehen aktiiviuran aikana se ei kuitenkaan ollut mahdollista suuren loukkaantumisvaaran takia, joten nyt Beckham aikoo ottaa kaiken irti vapaista eläkepäivistään.

“Nyt voin vihdoin viettää enemmän aikaa moottoripyörieni kanssa”, Beckham kertoi Lontoon uuden Belstaff-liikkeen avajaisissa.

Teksti: Laura Paananen, joka oli myyty jo siinä vaiheessa, kun kuuli sanat David Beckham ja moottoripyörät samassa lauseessa

Lähde: Vogue UK

Kuva: Splash News

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *