#Denimhaaste: Kuuluuko farkkujen olla sinisiä?

Toimitus

Jenni, päätoimittaja: ”Ostin nämä COSin harmaat farkut ihan hätäostoksena, kun lempparihousuni, 2ND Dayn vaaleat chinot, kirjaimellisesti repesivät perseestä. Yllätyin paksun materiaalin laadukkuudesta ja korkeavyötäröisen mallin erinomaisen mukavasta istuvuudesta.

Farkut sattuvat myös olemaan ensimmäiset harmaat farkkuni ikinä. Syytä en tiedä, harmaa väri kun tuntuu olevan erinomaisen käyttökelpoinen – sopii oranssiin, valkoiseen, mustaan, pinkkiin– eikä erityisesti huuda olevansa ’farkku’. Tykkään!”

Onko sininen ainoa oikea farkkuväri, vai vannotko mustan nimeen? Entä mitä mieltä olet harmaista farkuista?

 

Tänään päättyy Lilyn farkkuviikko. Kiitos kaikille osallistujille! Toimituksen farkkutyylejä voit käydä katsomassa täältä, täältä, täältä, täältä, täältä ja täältä.

Kommentit

Amma
Why you little!!

Harmaat ja mustat farkut FTW! Niitä oikean sinisiä kun on paljon hankalampi löytää ja ne rajoittaa ainakin tämän väriesteetikon väriyhdistelmiä liikaa. Harmaaseen ja mustaan on paljon helpompi yhdistellä muita värejä, kun ne on pohjaltaan paljon neutraalimpia.

Aisha J
Aisha

Tykkään harmaista farkuista! Kesällä ne on ihanat esim. valkoisen kanssa. Ja joo, oikeastaan minkä värin kanssa tahansa :D

Hertta
Lilou's Crush

Mun makuun parhaat farkkuvärit on 1. tummansininen 2. musta 3. harmaa -vaikka sehän on oikeastaan siis vaalea musta ;)

Kommentoi