#Denimhaaste: Pitääkö ihmisen ostaa liian pienet farkut?

Toimitus

 

Julia, tuottaja: "Jo vuosikaudet olen ostanut farkut ahdistavan tiukkoina (myös kuvan mustat Monkin farkut piti tunkea aluksi jalkaan kenkälusikalla). Myyjät ovat aina muistuttaneet, että jos ostan suuremman koon, peba lerpsuttaa pian kuin Sally Spectran posket. Sisäelimet huutavat hoosiannaa ensimmäiset päivät, mutta lopulta farkut ja kehoni muodostavat sopivan symbioosin. Olisiko minun kuitenkin mahdollista elää ilman tuskallista farkkujen sisäänajoa?"

Lilyssä on tällä viikolla käynnissä denimhaaste, jossa kuvataan oma farkku-look. Tähän mennessä toimituksesta haasteeseen ovat osallistuneet Leena ja Kati

Lilou's Crushin Hertta sanoo painavan vastalauseensa sille, että farkkujen pitäisi aluksi puristaa. Myöskään Ma-material Girlin Mindeka (joka niin ikään näyttää upealta denimissä) ei allekirjoita liian pienten farkkujen ostamista.

Kertokaa lilyläiset: pitääkö farkkujen tuntua sovituskopissa liian pieniltä (kun on ostamassa kireitä farkkuja)?

Osallistu tällä viikolla Trendin ja Lilyn denimhaasteeseen! Ohjeet löydät täältä.

Kommentit

Julia Thurén
Toimitus

Ehkä vähän samasta syystä kuin miksi korsetteja pidettiin aikoinaan: että voisi toteuttaa kauneusihanteita ja olla piukkapeppuinen.

Heheheheh, tiedän, tyhmää!

Hihih (Ei varmistettu)

Plussaa Sally Spectran mainitsemisesta!

Julia Thurén
Toimitus

Rauha hänen sielulleen.

Pitää!

 

Olen pari kertaa erehtynyt ostamaan mukavat farkut ja ne roikkuivat takamuksen kohdalta jo parin päivän päästä.

Julia Thurén
Toimitus

No sepä se! Kyllä ne sisäelimet jää kakkoseksi siinä taistossa, kun haluaa, että farkut imartelee äsäriä vielä päivienkin päästä.

FFFifi
Fitness Führer

En ole koskaan ollut farkkuihminen, mutta muistikuvani mukaan ne elastaanittomat kauhistukset, joita käytin 90-luvulla, eivät muuttuneet mukaviksi missään vaiheessa jos nafteina osti...

Nykyisin taas en osta mitään muuta kuin niitä superjoustavia, jotka tuntuvat verkkareilta, koska muuten en pysty olemaan. Nekin ostan heti sellaisessa koossa, että menevät kiinni ilman äheltämistä. Enkä ole koskaan huomannut, että ne alkaisivat roikkua :)

Mindeka
Ma-material Girl

Sama!

Toimitus
Toimitus

Farkut, jotka tuntuvat verkkareilta! Mistä sellaisia oikein saa? Kuulostaa taivaassa keksityltä tuotteelta?

FFFifi
Fitness Führer

No nämä jegginsi-tyyppiset älyttömän joustavat, mitä myydään esmes henkkamaukassa :) En käyttänyt farkkuja varmaan 15 vuoteen ennen kuin nämä tulivat markkinoille.

Toimitus
Toimitus

Ah, eräs toimituksen jäsen on vältellyt jeggings-tyyppisiä farkkuja vain tuon epäilyttävän sanan vuoksi. Mut ne lähtevät kokeiluun!

Myyti

Höpöhöpö-jegginsien lisäksi on olemassa Dieselin Joggjeansit, jotka ihan oikeesti näyttää farkuilta, mutta tuntuu verkkareilta. :) Kannattaa kokeilla!

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Mitenköhän se olisi mulle edes mahdollista, nimittäin ostaa vyötäröstä epämiellyttävästi kiristävät farkut? Ne kun ei varmasti nousisi näistä reisistä edes ylös :D 

FFFifi
Fitness Führer

Mulla ne ei nousisi edes pohkeista :D Nimim. Yritin ostaa löysiä kangashousuja, mutta ne eivät nousseet edes polviin, edes normaalikokoani suurempina...

Nata - White Trash Disease

Kun ostaa farkkuja niin napin pitää mennä kiinni. Jos se menee, niin farkut eivät ole "liian pienet". Tässä sekoitetaan taas tiukkojen ja liian pienten käsitykset keskenään. Ohje farkkukaupassa: osta pienin mahdollinen koko jonka nappi menee kiinni. Yksinkertaista.

Nata - White Trash Disease

Tai sitten osta mikä vain koko, mutta turha sitten valittaa että polvipussit ja roikkuva persus. Tai osta bf-farkut joissa molemmat voivat roikkua. Tai leggingsit. Tai verkkarit.

Kamoon ne on vain farkkuja, ei hiukkasfysiikkaa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Niin pienet pitää ostaa missä nappi menee kiinni. Ei vastalauseita, vihaan huonosti istuvia farkkuja, itselläni ja muilla. Ei ne selkämakkarat sieltä puristu jos farkut on oikeankokoiset aka, nappi menee kiinni.

Kommentoi