#Denimhaaste: Pitääkö ihmisen ostaa liian pienet farkut?

denimhaaste_julia_0.jpg

 

Julia, tuottaja: ”Jo vuosikaudet olen ostanut farkut ahdistavan tiukkoina (myös kuvan mustat Monkin farkut piti tunkea aluksi jalkaan kenkälusikalla). Myyjät ovat aina muistuttaneet, että jos ostan suuremman koon, peba lerpsuttaa pian kuin Sally Spectran posket. Sisäelimet huutavat hoosiannaa ensimmäiset päivät, mutta lopulta farkut ja kehoni muodostavat sopivan symbioosin. Olisiko minun kuitenkin mahdollista elää ilman tuskallista farkkujen sisäänajoa?”

Lilyssä on tällä viikolla käynnissä denimhaaste, jossa kuvataan oma farkku-look. Tähän mennessä toimituksesta haasteeseen ovat osallistuneet Leena ja Kati

Lilou’s Crushin Hertta sanoo painavan vastalauseensa sille, että farkkujen pitäisi aluksi puristaa. Myöskään Ma-material Girlin Mindeka (joka niin ikään näyttää upealta denimissä) ei allekirjoita liian pienten farkkujen ostamista.

Kertokaa lilyläiset: pitääkö farkkujen tuntua sovituskopissa liian pieniltä (kun on ostamassa kireitä farkkuja)?

Osallistu tällä viikolla Trendin ja Lilyn denimhaasteeseen! Ohjeet löydät täältä.

Kommentit (15)
 1. Niin pienet pitää ostaa missä nappi menee kiinni. Ei vastalauseita, vihaan huonosti istuvia farkkuja, itselläni ja muilla. Ei ne selkämakkarat sieltä puristu jos farkut on oikeankokoiset aka, nappi menee kiinni.

 2. Nata - White Trash Disease
  16.1.2014, 12:42

  Kun ostaa farkkuja niin napin pitää mennä kiinni. Jos se menee, niin farkut eivät ole ”liian pienet”. Tässä sekoitetaan taas tiukkojen ja liian pienten käsitykset keskenään. Ohje farkkukaupassa: osta pienin mahdollinen koko jonka nappi menee kiinni. Yksinkertaista.

  1. Nata - White Trash Disease
   16.1.2014, 12:45

   Tai sitten osta mikä vain koko, mutta turha sitten valittaa että polvipussit ja roikkuva persus. Tai osta bf-farkut joissa molemmat voivat roikkua. Tai leggingsit. Tai verkkarit.

   Kamoon ne on vain farkkuja, ei hiukkasfysiikkaa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *