Diane Kruger ja Karl Lagerfeld ystävystyivät kissakuvien kautta

spl762744_003.jpg

Oletko koskaan miettinyt, kuinka filmitähdet ystävystyvät huippusuunnittelijoiden kanssa? Contact Mucic kertoo sivuillaan, että apu näyttelijän ja tyyli-ikonin Diane Krugerin ja maailmankuulun suunnittelijan Karl Lagerfeldin ystävyyssuhteen luomiseen löytyi eläinmaailmasta.

Saksalaissyntyinen Diane Kruger asuu Hollywood-urastaan huolimatta Pariisissa, ja näyttelijän naapurissa sattuu asumaan Chanel-suunnittelija Karl Lagerfeld. Toisiinsa usein kadulla törmäävä kaksikko on ajan saatossa ystävystynyt yhdessä vietettyjen viini-iltojen merkeissä, mutta Krugeria ja Lagerfeldia yhdistää viinin lisäksi toinenkin intohimo, kissat. Kaksikko vaihtaa kissakuulumisia valokuvien muodossa, ja vaikka Krugerin kissa näyttelijälle rakas onkin, on yksi asia tullut viestittelyn myötä selväksi: Lagerfeld vie heittämällä pisteet kotiin Choupette-kissansa hellittelyssä.

Täytyy todeta, että Kruger on löytänyt oikean keinon Lagerfeldin lämmittelyyn. Choupette-kissaansa intohimolla suhtautuva suunnittelija on nimittäin palkannut Krugerin paitsi Chanelin kosmetiikkakasvoksi, myös varannut tälle ikuisen pääsylipun Chanel-muotinäytösten eturiviin.

Mitenkäs se sananlasku taas menikään: kyllä kissaihminen toisen kissaihmisen tunnistaa.

Teksti: Laura Paananen, joka koittaa pitää kissat mielessä, jos sattuu joskus Karl Lagerfeldiin törmäämään

Lähde: Contact Music

Kuva: Splash News

Kommentit (1)
  1. No niinpä, me myös!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *