Dippihousut tulevat – kuka puki ne parhaiten?

Toimitus

Sipsien ja hiusten dippaamisesta on nyt otettu askel eteenpäin. Katumuotikuvissa ovat jo jonkin aikaa liehuneet dippihousut eli housut, joiden lahkeet näyttävät siltä kuin ne olisi kastettu maalipurkkiin. Nyt dippihousut ovat löytäneet tiensä myös tyylitietoisten julkkisten ylle punaisille matoille.
 

Kendall Jenner saapui Ports-merkin tilaisuuteen perinteisen sinisissä dippifarkuissa ja rennoissa valkoisissa lenkkareissa. Tyylistä teki ripauksen verran virallisemman ryhdikäs liivitakki.

Vinkki: Dippiefekti toimii usein parhaiten juuri farkkujen lahkeissa.
 

Cressida Bonas edusti Chanelin uuden näyttelyn avajaisissa leveälahkeisissa dippihousuissa ja nuorekkaassa t-paidassa. Korkeat platform-kengät toivat asuun tuulahduksen 1990-luvun tunnelmaa.

Vinkki: Piristä perinteistä housuasua leveillä dippilahkeilla.

Vaan kumman dippihousutyyli iskee enemmän, rennon trendikkään Kendallin vai retrosti tyttömäisen Cressidan?
 

Teksti: Laura Paananen, joka voi ilokseen todeta, että dippihousuja löytyy jo mukavasti myös paikallisten ketjuliikkeidemme valikoimista

Kuvat: All Over Press

 

Kommentit

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

Katumuotikuvissa ovat jo jonkin aikaa liehuneet dippihousut eli housut, joiden lahkeet näyttävät siltä kuin ne olisi kastettu maalipurkkiin.

TAI

Katumuotikuvissa ovat jo jonkin aikaa liehuneet dippihousut eli housut, joiden lahkeet näyttävät siltä kuin joku olisi vahingossa ostanut kirpparilta liian lyhyet housut ja sitten ommellut niihin itse jatkopalat kotoa löytyneestä jämäkankaasta. 

Kyllä ainoat oikeat dippihousut ovat ne sipsinmuruilla ja dippikastiketahroilla kuvioidut, ohuiksi hiutuneet pieruverkkarit, also known as kotipöksyt. 

Å-mappi

Haha, nyt tuli oikeanlainen kuvaus! Ja myös kuvaus todellisista dippihousuista. Vaikea kuvitella sipsejä syötävän esimerkiksi laadukkaassa italialaisessa miestenpuvussa tai raakasilkkisessä kotelomekossa.

Toimitus
Toimitus

No nyt tekee mieli sipsejä!

Suvi55

Emmää niin noista housuista välitä, mutta Cressidan t-paidan voisin huolia itsellenikin.

Toimitus
Toimitus

Se on kyllä makee!

Kommentoi