Dippihousut tulevat – kuka puki ne parhaiten?

kendall_cressida.jpg

Sipsien ja hiusten dippaamisesta on nyt otettu askel eteenpäin. Katumuotikuvissa ovat jo jonkin aikaa liehuneet dippihousut eli housut, joiden lahkeet näyttävät siltä kuin ne olisi kastettu maalipurkkiin. Nyt dippihousut ovat löytäneet tiensä myös tyylitietoisten julkkisten ylle punaisille matoille.
 

Kendall Jenner saapui Ports-merkin tilaisuuteen perinteisen sinisissä dippifarkuissa ja rennoissa valkoisissa lenkkareissa. Tyylistä teki ripauksen verran virallisemman ryhdikäs liivitakki.

Vinkki: Dippiefekti toimii usein parhaiten juuri farkkujen lahkeissa.
 

Cressida Bonas edusti Chanelin uuden näyttelyn avajaisissa leveälahkeisissa dippihousuissa ja nuorekkaassa t-paidassa. Korkeat platform-kengät toivat asuun tuulahduksen 1990-luvun tunnelmaa.

Vinkki: Piristä perinteistä housuasua leveillä dippilahkeilla.

kysymys_sininen_1.png

Vaan kumman dippihousutyyli iskee enemmän, rennon trendikkään Kendallin vai retrosti tyttömäisen Cressidan?
 

Teksti: Laura Paananen, joka voi ilokseen todeta, että dippihousuja löytyy jo mukavasti myös paikallisten ketjuliikkeidemme valikoimista

Kuvat: All Over Press

 

Kommentit (5)
 1. Emmää niin noista housuista välitä, mutta Cressidan t-paidan voisin huolia itsellenikin.

  1. Se on kyllä makee!

 2. Katumuotikuvissa ovat jo jonkin aikaa liehuneet dippihousut eli housut, joiden lahkeet näyttävät siltä kuin ne olisi kastettu maalipurkkiin.

  TAI

  Katumuotikuvissa ovat jo jonkin aikaa liehuneet dippihousut eli housut, joiden lahkeet näyttävät siltä kuin joku olisi vahingossa ostanut kirpparilta liian lyhyet housut ja sitten ommellut niihin itse jatkopalat kotoa löytyneestä jämäkankaasta. 

  Kyllä ainoat oikeat dippihousut ovat ne sipsinmuruilla ja dippikastiketahroilla kuvioidut, ohuiksi hiutuneet pieruverkkarit, also known as kotipöksyt. 

  1. Någon Annan
   25.10.2015, 08:57

   Haha, nyt tuli oikeanlainen kuvaus! Ja myös kuvaus todellisista dippihousuista. Vaikea kuvitella sipsejä syötävän esimerkiksi laadukkaassa italialaisessa miestenpuvussa tai raakasilkkisessä kotelomekossa.

  2. No nyt tekee mieli sipsejä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *