Dita Von Teese ja Christian Louboutin ryhtyivät yllättävään yhteistyöhön

dita_christian.jpg

Burleskitähti Dita Von Teese ja kenkäsuunnittelija Christian Louboutin ovat lyöneet hynttyyt yhteen. Yhteistyön tiimoilta ei nyt ole kuitenkaan luvassa korkokenkiä, vaan kaksikko on kaikessa hiljaisuudessa suunnitellut yhdessä alusvaatemalliston. Sopivasti joulumarkkinoille ilmestynyt mallisto kantaa nimeä XXXtian, kertoo Women’s Wear Daily.

Nimensä yhteistyömallisto sai Christian Louboutinin lempinimestä. Itseään sähköpostiviesteissään usein Xtianiksi kutsuva suunnittelija ja Dita Von Teese kokivat lempinimen kuvastavan hyvin myös malliston henkeä. Lempinimi sai kuitenkin lisäkseen muutaman X-kirjaimen, sillä kenkäsuunnittelijan mallistoa varten suunnittelema eroottishenkinen printti ei varsinaisesti ole lapsille sopiva. Ylellisestä pitsistä ja pehmeästä silkistä valmistetuista alushousuista, rintaliiveistä sekä kimonomaisesta aamutakista koostuva mallisto toimii Louboutinin ensimmäisenä aluevaltauksena alusvaatemaailmassa. Dita Von Teese sen sijaan on jo kokenut alusvaatesuunnittelija. Yhteistyömallisto on myynnissä yksinoikeudella ranskalaisessa Glamuse-nettikaupassa.

Christian Louboutin on viime aikoina laajentanut osaamistaan myös kosmetiikan puolelle. Suunnittelija nimittäin lanseerasi jokin aika sitten näyttävän kynsilakkamalliston, jonka pakkaukset jäljittelevät stilettokenkien teräviä korkoja. Malliston lippulaivatuote on Rouge Louboutin -kynsilakka, jossa toistuu Louboutinin suunnittelemista kengistä tuttu punainen.

Kurkkaa Christian Louboutinin ja Dita Von Teesen yhteistyön tulokset täältä.
 

Teksti: Laura Paananen, joka kehitti itselleen juuri pakkomielteen tuosta Rouge Louboutin -kynsilakasta.

Lähde: Women’s Wear Daily

Kuva: All Over Press

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *