Dita Von Teese suunnitteli vintagehenkisen mekkomalliston

dita.jpg

Burleskikuningatar Dita Von Teese on tehnyt uuden aluevaltauksen ja suunnittelut oman mekkomalliston. Kuusiosainen minikokoelma on hakenut inspiraationsa naisen vintagehenkeä ja glamouria yhdistelevästä tyylistä.

Dita Von Teesen tyyliin ei kuulu kasuaali arkipukeutuminen. Ditan mukaan jokainen päivä tarjoaa mahdollisuuden tälläytymiseen, sillä ikinä ei tiedä, keneen päivän aikana voi törmätä. Mikään ei olisi Ditan mielestä kaameampaa kuin tavata verkkarit jalassa entinen poikaystävä.

Ajatusmalli näkyy naisen mekkokokoelmassa, joka koostuu pääasiallisesti mustista pikkumekoista.  Mukana on myös naisellinen päällystakki ja kuvassa Ditan yllä oleva vaaleansininen iltapuku.

Dita Von Teese kertoo Voguelle, että kokoelman suunnittelutyö lähti liikkeelle Los Angelesin vintagekaupoista. Eräänä päivänä Dita bongasi kuuluisan muotisuunnittelijan tiimeineen valokuvaamassa vintageliikkeiden tarjontaa. Taustatyötä tehtiin suunnittelijan tulevia mallistoja varten. Dita otti mallia ja hyödynsi omia vintageaarteitaan mekkokokoelmansa suunnittelussa.

Kokoelma lanseerattiin aikaisemmin tänä vuonna Australiassa, ja nyt mekot ovat saapuneet myös muualle maailmaan. Mallisto on myynnissä yksinoikeudella amerikkalaisessa vintagevaatteisiin erikoistuneessa ShopDecadesInc.com-nettikaupassa.

Tähän ei voi muuta sanoa kuin että nyt on saatu aikaan suunnittelijansa näköinen kokoelma.

Teksi: Laura Paananen, joka on samaa mieltä Ditan kanssa siitä, että jokainen päivä tarjoaa mahdollisuuden tälläytymiseen, mutta toteaa samaan hengenvetoon, että aina ei vain jaksa

Lähde: Vogue UK

Kuva: Splash News

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *