Donatella Versacen dramaattinen elämä elokuvaksi

donatella_versace.jpg

Lisää muotielokuvia? Voi, kyllä kiitos! Donatella Versace on yksi muotimaailman mielenkiintoisimmista persoonista. Ikiruskettuneen Versace-suunnittelijan elämästä ei nimittäin glamouria tai draamaa puutu. Ei siis liene ihme, että elokuvantekijätkin ovat kiinnostuneet naisesta. Grazia kertoo, että Donatella Versacen värikkäästä elämästä työstetään parhaillaan televisioelokuvaa.

House of Versace -niminen elokuva seuraa Versacen elämää Gianni-veljen kuoleman jälkeen. Gianni Versacen kuolema ajoi Donatellan haastavan paikan eteen, sillä nainen joutui ottamaan perheen nimikkomuotitalon vastuulleen. Elokuvan keskiössä onkin Versacen kamppailu uuden roolinsa kanssa. Donatella Versacen roolissa nähdään P.S. Rakastan sinua -elokuvassa näytellyt Gina Gershon. Gianni Versacea näyttelee sen sijaan Enrico Colantoni ja sisarusten Lucia-tädin roolissa nähdään legendaarinen Raquel Welch.

Vaikka elokuvassa keskitytään pääasiassa Donatella Versacen elämään, on luvassa taatusti myös paljon muotimaailmasta tuttua glamouria. Versace on tunnettu tähtien pukijana, joten odotettavissa on ainakin joukko nimekkäitä sivurooleja. Odotukset ovat korkealla myös puvustuksen suhteen onhan Donatella Versacen kynästä lähtöisin muuan muassa Jennifer Lopezin legendaarinen Grammy-asu.

House of Versace saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 5. lokakuuta. 

Teksti: Laura Paananen, joka mielenkiinnolla odottaa, kuinka Gina Gershon taipuu Donatellan tunnusomaisen italialaiseen aksenttiin

Lähde: Grazia Daily

Kuva: Splash News

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *