Draamaa muotimaailmassa, eli suututtiko Chanel Anna Wintourin?

chanel.jpg

Kun Chanel esitteli uuden haute couture -mallistonsa tiistaina Pariisissa, myös Anna Wintour oli paikalla.

Nyt ovat Anna Wintourin hermot ja muotimaailman uskollisuus koetuksella. Women’s Wear Daily uutisoi juuri, että muotimaailman mahtitalo Chanel järjestää Soulissa tulevaa cruise-mallistoaan esittelevän muotispektaakkelinsa samana päivänä kuin Wintourin on määrä emännöidä vuoden arvostetuinta muotijuhlaa Met Galaa New Yorkissa.

Toukokuussa järjestettävä Met Gala kerää vuosittain Anna Wintourin mukaan nimetyn Costume Centerin hyväntekeväisyysillalliselle sekä muotimaailman silmäätekevät että Hollywoodin kerman. Tänä vuonna juhlissa saattaa kuitenkin käydä yllättävä kato, jos niin mallit kuin muotitoimittajatkin suuntaavat toiselle puolelle maailmaa Chanelin näytökseen. Vaikka todellisuudessa pinnan alla varmasti jo kuohuu, ei Wintour antanut pettymyksensä näkyä Pariisin haute couture -muotiviikoilla. Asiasta tiedusteltaessa Wintour väisti kohteliaasti kysymyksen ja ohjasi kaikki tiedustelut suoraan Met Galaa isännöivälle Metropolitan-museolle.

Chanel sen sijaan ojensi saman tien kohteliaan kätensä ja pahoitteli aikataulujen päällekkäisyyttä. Muotitalo kertoi tiedotteessaan, että sopivan päivän löytäminen oli tänä vuonna miltei mahdottomuus. Oman lusikkansa soppaan heitti nimittäin myös Dior, jonka cruise-mallisto esitellään vain muutamaa päivää myöhemmin Los Angelesissa.

Nyt kuuluukin kysymys:

Kenelle muotimaailma toukokuussa osoittaa uskollisuuttaan, ja nähdäänkö Anna Wintour vielä jatkossakin Chanel-näytösten eturivissä?

Teksti: Laura Paananen, joka olisi halunnut nähdä Anna Wintourin ilmeen, kun uutinen hänelle kerrottiin

Lähde: WWD

Kuva: All Over Press

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *