Eka kerta: Näin onnistut eli 5+1 vinkkiä irtoripsien käyttöön

 

PB070264.jpg

Haaveiletko sinäkin räpsyripsistä, mutta et ole uskaltautunut kokeilemaan irtoripsiä? Kauneusstarat saavat irtoripsien kiinnittämisen näyttämään helpolta, ja netti on täynnä näitä tutorial videoita joissa homma sujuu kuin leikki. Miten liimaaminen oikeasti sujuu ensikertalaiselta? Päätin testata puolestasi erilaisia ripsimalleja ja sitä kiinnittämistä.

Räpsyripsiä varten tarvitset: ripset (juttua varten testasimme useampia ripsiä joista esimerkiksi Kissin trio-tupsut ja Make up Storen irtoripset todettiin hyvin toimiviksi), liimaa (joka tulee joissain pakkauksissa mukana), pinsetit ja peilin. Kaikki tarvittava löytyy? Hyvä! Nyt alkaa varsinainen hupi, kun ripset tulisi saada elegantisti rasiasta silmään. Muutaman testikerran kokemuksella voin jakaa nämä vinkit toimiviksi.

Aloittelijan vinkit irtoripsien käyttöön – näillä onnistut varmasti

1. Ennakoi eli muista syödä

Saatat kysyä, mitä tekemistä tällä on minkään kanssa, mutta usko, että verensokerin laskiessa vapinatasolle ripsien laittaminen on täyttä tuskaa. Vakaat kädet takaavat onnistumisen mahdollisuuden, sekä vähentävät huomattavasti sokeutumisen riskiä. 

2. Koolla todellakin on väliä

Ennen varsinaista aloittamista mallaa ripsiä omaan silmääsi (ilman liimaa). Lyhennä ripsinauhaa tarvittaessa, jotta nauha sulautuu juuri sinun silmäsi muotoon. Ripsien aikaansaama efekti on makuasia, irtoripsien pituutta voi lyhentää, jos toivomuksissa on hillitympi look.

PB060246.jpg

3. Toista, toista, äläkä luovuta

Helpoin tapa aloittaa liimaus on valita joko valmiiksi taipuisa ripsinauha tai pehmentää ripsinauhaa joustavammaksi pyörittämällä nauha pari kertaa siveltimen varren ympäri. Levitä liima, anna kuivua 20 sekuntia ja aseta ripsinauha pinsettien avulla linjaan omien ripsien tyveen. Painele nauhan ulkonurkat kevyesti sormella tai pinseteillä. Ei hätää, jos homma ei heti onnistu, tämän kohdan voi huoletta toistaa viisi kertaa tai kunnes ripset pysyvät paikoillaan.

4. Luonnollista lookia edistyneille eli tupsut

Kiinnitystyyleistä ripsinauha on helpommin hallittavissa, mutta lopputulos ei ole kaikista luonnollisin. Jos kaipaat ripsiisi vain vähän lisää tuuheutta, voit kiinnittää yksittäisiä tupsuja omien ripsien tyveen. Varaa hommaan hieman enemmän aikaa, sillä tupsujen kiinnittäminen on hitaampaa. Laita siis tupsuaamuna herätyskello herättämään noin 45 minuuttia tavallista aikasemmin ja muista nauttia aamupala! (Katso ylempää kohta: muista syödä.)

PB090295.jpg

5. Jokaiselle ihan varmasti jotakin, eli eri ripsiä eri tarpeisiin

Tätä en tiennyt: irtoripsiä löytyy kymmenissä erilaisissa muodoissa ja tuuheusasteissa. Itse testasin tuuheita, pidentäviä, näyttäviä ja luonnollisia ripsiä. Suosikikseni nousivat tuuheutta antavat kevyet ripset. Mikäli toiveissa on näyttävä look, kannattaa ottaa pidemmät ripset, luonnollisempaan lopputulokseen pääsee lyhemmillä. 

PB060233.jpg

+ Vie ripset testiajolle

Onko mietteissä vähän näyttävämpi pikkujoululook tai haluatko viettelevät ripset ensitreffeille? Irtoripset ovat tarvitsemasi taikakeino. Kokemuksen rintaäänellä sanon kuitenkin, että uusia ripsiä kannattaa testata käytössä. Käy ennen suurta hetkeä ripset silmissäsi lähikaupassa tai ulkoiluttamassa koiraa, niin huomaat kutittavatko ripset tai tuleeko niitä käyttäessä muuten epävarma olo. Näin säästyt turhalta murehtemiselta varsinaisena juhlahetkenä. Vink, vink!

 

Onko joulukalenteri vielä hankkimatta? Haluaisitko tänä vuonna kosmetiikkaa tai viskiä joulukuuhusi?

Pikkujoulutyyli hakusessa? Nappaa vinkit pukeutumiseen Stella McCartneyn pikkujouluista.

Kuvat ja teksti: 

Lily_Byline_Anne.jpg

 

Kommentit (2)
 1. Kandee myös ihan vaan varmuuden vuoksi ottaa jotain pakkelia (luomiväri, silmänrajauskynä, mascara) mukaan siltä varalta, että ripsiliima alkaa kutittaa niin maan perusteellisesti kesken kinkereitä, ja joudut poistamaan härpäkkeet ennen bileistä kotiutumista.

  Valitettavasti asiasta on omakohtaista kokemusta. 

  [[{”fid”:”840873″,”view_mode”:”media_original”,”fields”:{”format”:”media_original”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:””,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:””},”type”:”media”,”attributes”:{”height”:”255″,”width”:”340″,”class”:”media-element file-media-original”},”link_text”:null}]]

   

   

  1. No näinpä juuri. Tuossapa muuten kuva jota emme halua otettavan tämän vuoden pikkujouluissa. 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *