Elokuun Trendi: ”Liian vähän ässiä, muuten seesteinen fiilis” (+kilpailu!)

 

trendikollaasi.jpg

 

Elokuun Trendistä on satanut jälleen hyvää palautetta. Ja hyvällä palautteella tarkoitamme sellaista, josta toimitus saa varteenotettavia parannusehdotuksia lehteen.

(No okei, köh köh, kyllä ne pelkästään kehuvatkin palautteet otetaan hurmioituneena vastaan!)

Tässä pari poimintaa:

 

Ei vain toimistorotille

Ainut juttu, mikä lehdessä ärsytti, oli Tehotytöt-juttu, joka keskittyi taas kerran toimistotyöhön. Ymmärrän toki, että te toimistotyöntekijöinä tiedätte parhaiten siitä, mutta tällaiset vinkit eivät ole mitenkään sovellettavissa palveluammatteihin. Moni työskentelee myyjänä, hoitajana tai vaikkapa opettajana, sellaisissa töissä ei paljon nukuta kesken työn ja tauotkin on tarkkaan rajattu, jos niitä ylipäätään ehtii pitää… Olisi joskus kiva lukea työhön liittyviä juttuja, joita voisi soveltaa omassakin työssään.

– Karoliina

Hyvä pointti Karoliina! Kiinnitämme asiaan entistä tarkempaa huomiota jatkossa.

 

Ässän pistän taskuun

Yllätyin iloisesti, kun bongasin trendimag-hastagilla varustetun Instagram-kuvani uusimmasta lehdestä. Harmikseni huomasin kuitenkin, että nimimerkistäni kuvan alla puuttui yksi ässä (lehdessä @essisi vaikka oikea nick on @esssisi). Pieniä mutta tärkeitä juttuja!

Tosi ihana idea kyllä hyödyntää Instagramia noin, hauska katsella miten erilaisissa ja kauniissa ympäristöissä kanssalukijat lehtensä nauttivat.

<3

– Essi

Oikeassa olet, laskemme ässät jatkossa tarkemmin. Kiitos vielä kauniista kuavstasi!

 

Kehu siskoa!

En ole aiemmin vastannut näihin palaute juttuihin, mutta kerrankin sain tunteen, että haluan lähettää palautteeni eteenpäin.

Osittain juurikin viimeisimmän numeron ansioista, missä Jessica Alba kehotti kehumaan enemmän muita naisia. Ajattelin sitten aloittaa sen heti sanomalla muutaman mukavan sanasen Trendistä. Selailin pitkästä aikaa kaupan lehtiosastoa, josko saisin jotakin luettavaa rauhallisen illan rentouttajaksi. Ajattelin että otampa Trendin, sillä olen lopen uupunut lukemaan ”Tätä et varmasti tiennyt kuukautisista!” -tyylisiä lehtiä.

Luettuani tämän viimeisimmän Trendi numeron oloni oli harvinaisen seesteinen ja valaistunut. Oli aivan ihana lukea sivun 41 teksti painoa pudottaneen Sinin ajatuksista ympäröivien ihmisten kommenteista, sillä itse olen kokenut juuri samanlaista viimeisen puolenvuoden aikana.

Koko lehti lähti hienosti liikkeelle Maria Veitolan yksin matkailuista ja ajatuksista. Siirtyen henkimaailman hörhöilyihin. Plus syksyn Trendi-vinkit! Ostan kyllä Trendin uudelleenkin kun kaipaan lukemista! 🙂

– Jutta

No nyt kyllä punastuimme, ihana viesti!

 

Muista sinäkin, että kaikkien palautetta antaneiden kesken arvomme Cloud Nine Touch -muotoiluraudan. Palautetta voi antaa täältä.

 

Kuvat: Inastagramista @bymira, @iidaester, @mariannnne, @noorramarria, @hharjula, @t.k.nuutinen

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *