Ennakkokuuntelussa vain Lilyssä: Astrid Swan + osallistu kilpailuun!

astridswan_netti2-2013-photobymikkorasila-1.jpg

Kihisemme innosta, sillä saimme Lilyyn ennakkokuunteluun yhden syksyn ihastuttavimmista levyistä. Kotimainen Astrid Swan julkaisee perjantaina neljännen levynsä. Sinä saat kuunnella sen jo ennakkoon yksinoikeudella vain täällä Lilyssä. Levyä voi kuuunnella Lilyssä tämän viikon sunnuntaihin saakka.

Astrid4 on levyllinen lempeästi laulettuja kappaleita rakkauksista, joita ei voi saada ja rakkauksista, joita on. Klassista singer-songwriter-perinnettä kunnioittava levy on täydellistä taustamusiikkia blogien selailulle tai kirjoittamiselle – laita levy soimaan linkistä alla!

Osallistu myös kilpailuun, jossa voit voittaa palkinnon sekä itsellesi että kaverillesi. Kolme onnekasta voittaa Astridin uutuuslevyn nimmareilla ja liput kahdelle levynjulkaisukeikalle Helsingin Korjaamolla 15.11.

Olet mukana kilpailussa, kun kerrot, mikä on mielestäsi hyvää syysmusiikkia.

Palkintoja arvotaan 3 kpl kahden lipun ja nimmarilevyn paketteja. Kisa päättyy 1.11. klo 12, voittajat ilmoitetaan tässä postauksessa ja heille lähetetään sähköpostia. Jos et ole Lilyyn rekisteröitynyt käyttäjä, lisää kilpailukommenttiisi sähköpostiosoite. Kisa ja ennakkokuuntelu järjestetään yhetstyössä Mellakka Helsingin kanssa. EDIT// 1.11. klo 12.45: Onnekkaat voittajat on arvottu! Onnetar suosi tällä kertaa nimimerkkejä: luckystar
sanna-mari ja Kanelibasilika
. Teille on lähetetty sähköpostia! Kiitos kaikille osallistuneille.

Onnea kilpailuun ja hyviä kuunteluhetkiä!

Kommentit (23)
  1. Mahtavia syysmusavinkkejä, kiitos kaikille osallistuneille! Onnekkaat voittajat on nyt arvottu. Onnetar suosi tällä kertaa nimimerkkejä: luckystar, sanna-mari ja Kanelibasilika. Teille on lähetetty sähköpostia!

  2. Syksyn tunnelmaan istuu minun korvissa mainiosti tuo James Blake.
    Myös The Killers:in Battle Born albumi on kolissut.
    Olpek:in uusi SWING EP tarjoilee modernia konebiittiä kauniissa kontekstissa.
    Astrid Swanin uutta vinyyliä odotellessa…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *