Ensimmäinen adventtiarvonta

joulukalenteri_luukku.jpgAdventtiarvonnassamme voit voittaa itsellesi tai läheisen joulusukkaan mahtavan palkinnon joka sunnuntai! Ensimmäisenä arvomme musahifistin ja tyyliniekan unelmalahjan – Sonyn laatukuulokkeet.

Sonyn MDR-10RC -kuulokkeet ovat tyylikkäät ja mukavat käyttää. Ne on kehitetty yhteistyössä The Script -bändin kanssa. Korkean resoluution kuulokkeissa soundi on kohdallaan ja musiikin kaikki nyanssit tulevat selkeästi esille. Kuulokkeet ovat kokoontaitettavat, joten ne on kätevä kuljettaa mukana. Palkinnon arvo on noin 170 euroa. Lisätietoja palkinnosta täällä.

kuuloke.jpg

Olet mukana arvonnassa kun kerrot kommenteissa, mikä on suosikkijoululaulusi.

Arvonta on käynnissä keskiviikkoon 4.12. klo 12 saakka.  Arvonta järjestetään yhteistyössä Sonyn ja Viestintätoimisto Manifeston kanssa. Voittaja ilmoitetaan tässä postauksessa ja hänelle lähetetään sähköpostia. Jos et ole Lilyyn rekisteröitynyt käyttäjä, lisää kilpailukommenttiisi sähköpostiosoite.

EDIT: Palkinto on nyt arvottu! Onnetar valitsi voittajaksi Laura Ranisen, ja häneen on oltu yhteydessä. Kiitos kaikille osallistuneille ja onnea seuraavaan arvontaan ensi sunnuntaina.

Kommentit (627)
  1. Sylvian joululaulu

     

  2. no, petteri punakuono totakai! Olen itsekin talvisin yksi punakuono kun nokka vuotaa koko ajan.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *