Erikoismaistiainen tammikuun lehdestä

Toimitus

Tammikuun lehdessä 12 asiantuntevinta kauneusalan ammattilaista kertovat parhaat oivalluksensa. Nyt saat lukea ennakkoon, miten teet trendikkään aasialaisen kasvonaamion kotona.

 

Anna kunnia kasvovedelle ja tee siitä naamari

”Kannustan aina ihmisiä käyttämään kasvovettä, koska se on yksi tärkeimmistä ihon kosteuttajista. Kosteus taas on ihonhoidon perusta. Kirjani ajankohtaisin neuvo on tehdä itse aasialaisesta ihonhoidosta inspiroitunut kasvovesinaamio. Kastele kasvopaperi kasvovedellä ja paina se naamalle pariksi minuutiksi. Johan on ihon jano sammutettu! Jos et löydä kaupasta kasvopaperia, naamioon voi uhrata myös yhden puuvillaisen harsoliinan. Psst! Make Up Store myy näppäriä tabletteja muistuttavia kasvopapereita, jotka aukeavat, kun ne upottaa veteen.”

Katja Kokko 32, luonnonkosmetiikan asiantuntija

Katja Kokko on kosmetologi, meikkaajaa ja jooga-ohjaaja, joka bloggaa Kauneus&Terveys-lehden saitilla. Kokko on erikoistunut ihonhoitoon. Hänen ja valokuvaaja Kaapo Kamun kirja Aidosti kaunis julkaistiin joulukuussa (30 e).

Hyvä pari, jolla toteuttaa Katjan idea:

 

Iroisien Tonique Précieux -kasvovesi, 23 e. Make Up Storen Pastilles-kasvopaperit 9 e/ 10 kpl.

Tammikuun lehdessä (ilm. 20.1.) lisäksi 11 muuta maailman terävintä kauneusneroa ja heidän tärkeimmät neuvonsa. Näiden oivallusten avulla löydät meikkipussisi puuttuvan palasen ja tiedät, miten hoidat ihoasi tehokkaammin, jo tänään.

 

Kaikille Trendin & Lilyn ystäville tarjoamme etukoodin: TDL2016, jolla voit tilata tammikuun Trendin kotiisi hintaan 1 €.

Teksti: Jenna Kämäräinen Kuvat: Kaapo Kamu, Hanna Linnakko ja Paavo Martikainen

Kommentoi