Esittelyssä kotiemme klassikkorumentaja nro 1

Toimitus pyysi hiljattain lilyläisiä kurkkimaan kristallipalloon ja ennustamaan tulevia sisustustrendejä (kiitos kaikille ennustajille!). Nyt Puutalobabyn Krista nostaa esiin klassikon, jonka asema pitää nyt ja tulevaisuudessa. Se on sisustuselementti, joka hallitsee lähes jokaisen ei-omakotitaloasujan kotia. Se on… tadaa:

pyykkiteline.jpg

Ystävämme pyykinkuivausteline!

Koska kodinhoitohuoneet ovat suhteellisen harvojen huvi, useimpien meistä on sijoitettava pyykkiteline osaksi kodin makuuhuoneen, olohuoneen tai keittiön sisustusta. Ja mmmm, mikä esteettinen ilo tuo 1-7 päivänä viikossa keskellä lattiaa tönöttävä teline onkaan!

Kristan inspiroimina kysymme,

Missä sinun taloutesi pyykkiteline seisoo (ja oletko jotenkin onnistunut minimoimaan telineen rumuuden ja tiellä pyörimisen)?

Kuva: Puutalobaby

 

Kommentit (24)
  1. Ei ole, enkä käytä! Aivan hirveä hirvitys. Ratkaisin asian hankkimalla kuivauskaapin!! Kaappiin saa piiloon kaikki kuivatettavat vaatteet ja sopii ”sisustukseen”. Kaappi päälle silloin kun on kiire saada vaatteet kuivaksi muutoin toimii kuivaustelineenä. Kuivauskaappi on muutenkin hirveän kätevä jos on khh:ssa tilaa.

  2. Meillä se on vessassa, eikä pyöri tiellä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *