Etsimme uusia suosikkiblogeja

Toimitus

On taas se aika vuodesta: Päivitämme Lilyn suositeltujen blogien listaa, ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa!

Onko sinulla Lilyssä ehdoton suosikkiblogi, joka ansaitsisi enemmän huomiota ja lukijoita? Joku, josta olet inspiroitunut ja haluaisit kertoa muillekin? Vinkkaa kommenttiboksiin hauskoja, fiksuja, kauniita, herkullisia, kantaaottavia tai syvällisiä blogeja, jotka ansaitsevat Suosittelemme-leiman.

MIKÄ IHMEEN LEIMA?
Valitun blogin jokaiseen postaukseen ilmestyy leima, joka kertoo, että sisältö on toimituksen suosittelemaa. Blogi nousee Lilyn etusivulla esiin, jotta Lilyn lukijat löytävät uutta ja kiinnostavaa sisältöä helpommin. Listaus blogeista löytyy myös etusivun karusellista.

MITÄ KANNATTAA SUOSITELLA?
Suositeltu blogi voi olla kenen tahansa lilyläisen pitämä. Kriteerejä on vain kaksi: blogi päivittyy säännöllisesti ja on sinun mielestäsi laadukas.

Tällä hetkellä Suosittelemme-leima on yhdellätoista blogilla, muun muassa kauniilla ja hauskalla Visual Diary -blogilla, inspiroivalla Nude-kauneusblogilla, kantaaottavalla ja feminismiin pureutuvalla Bluestocking-blogilla sekä lifestyleä isinäkökulmasta kirjoittavalla Isyyspakkaus-blogilla.

Kerro suosikkisi tämän postauksen kommenttikentässä ja kirjoita lyhyet perustelut valinnallesi.

Kommentit

CougarWoman
CougarWoman

Give my love to London: tämä on kuin romaania lukisi. Romaania, jonka päähenkilön rakkauselämään voi samastua, ja jonka sydänsurut (ja ilot) jakaa melkein automaattisesti. http://www.lily.fi/blogit/give-my-love-london

Naislaif: vähän kypsemmän naisen pohdintaa elämästä, surun kantamista ja kasvamista ihmisenä ja naisena. Viisaita sanoja. http://www.lily.fi/blogit/naislaif

Parisuhteetonta: teräväkielisiä havaintoja sinkku/tindermaailmasta. http://www.lily.fi/blogit/parisuhteetonta

Älä ota sitä niin vakavasti. Ei ota Suttastiinakaan <3 http://www.lily.fi/blogit/ala-ota-sita-niin-vakavasti

P.S. Miksen voi muokata kommenttia, olisin pannut linkit piiloon blogien nimien alle mutta ei sitte! Ei väkisin!

Naislaif
Naislaif

Kiitos ihana <3

Katjuskainen (Ei varmistettu)

Tyhjä ajatus -blogi, jota kirjoittaa sympaattinen Saranda Dedolli. Aitoja ja elämän makuisia postauksia, sopivasti pohdintaa, arkea, juhlaa, ruokaa ja ekojuttuja.

Vierailija (Ei varmistettu)

Saranda mainostaa blogiaan JOKA ikisessä muussa blogissa täysin tyhjäsisältöisillä kommenteillaan eikä minusta ansaitse paikkaa etusivulla.

Minnea
Minnean muruja

Minäkin äänestän Tyhjä ajatus-blogia! Aina niin herttainen Saranda saa aina hymyilemään ja innostumaan <3 Ja hänen kuvansa ovat niin kauniit!

Vierailija (Ei varmistettu)

Musta Sarandan ja myös Minnean blogi on ihania hyvän mielen blogeja, joissa välillä syvällisempää asiaa. :)

Minnea
Minnean muruja

Kiitos <3 Ihanaa kuulla, että olet tykännyt mun blogista!

MarikaJohannaP
Hey girl

Samaa mieltä, Minnean blogi saa multakin äänen, ja Sarandan blogi on myös täysi kymppi!

Minnea
Minnean muruja

<3

Iidaafel
Iidan matkassa

Minnean muruja, ääneni sille! Loistava blogi, suosittelemisen arvoinen <3

Minnea
Minnean muruja

Kiitos <3

Lilies
Lilies & Life

Minulta myös ääni Minnealle ❤

Minnea
Minnean muruja

<3

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Tyhjä ajatus -blogin Saranda <3

Maijakaija (Ei varmistettu)

Sarandralla ON jo Toimitus tykkää -leima, joka näkyy sekä hänen blogissa että Lilyn etusivulla! Katsokaa sieltä, kenellä tuo leima jo on. Se ei ole sama asia kuin että on sopimusbloggaaja.

Punavuorelainen (Ei varmistettu) http://www.lily.fi/blogit/destination-happiness

Ääni menee ehdottomasti Destination Happiness -blogille, jossa erinomaisesti ajatusta herättäviä ajankohtaisia aiheita sekä filosofistakin pohdintaa mm. työelämästä ja elämästä ylipäänsä. :)

Tittap (Ei varmistettu)

Marikan Hey Girl- blogi! http://www.lily.fi/blogit/hey-girl

Marika kirjoittaa rehellisesti ja luonnollisesti vaikeammistakin asioista. Blogi on uskollinen tyylilleen, mutta ei pelkää kokeilla jotakin uuttakin silloin tällöin! Aitoa bloggausta!

MarikaJohannaP
Hey girl

Kiitos <3!

pieta
Ruista Ranteessa

Mä voisin antaa ääneni Destination Happiness -blogille. Ajankohtaisia ja kiinnostavia aiheita, kolahtaa ainakin muhun :)

TK (Ei varmistettu)

Minäkin äänestän Destination:Happiness -blogia. Siinä käsitellään monipuolisesti eri aiheita: on syvällisempiä aiheita mutta myös kepeämpiä juttuja, kuten sisustusta, kuulumisia ja tietysti kiinnostava mökkiprojekti. Tyyli on sopivan aito eikä kauhee kulutushysteriaa.

Suttastiina

Mie komppaan Cougaria (ja kiitän omasta nimeämisestäni) ja äänestän Naislaiffia http://www.lily.fi/blogit/naislaif !
Mietittyjä ajatuksia, sujuvaa tekstiä ja "oikeita asioita". Sellaisen Ihmisen ääni, jonka oma elämä osoittaa, että onni tulee elämällä ja uskaltamalla.

Naislaif
Naislaif

Kiitän ja olen ilolla tutustunut sinun blogiisi <3

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Oho, no sit Pilvi Daily -blogi! Kaunis nainen, kauniin yksinkertainen blogi ja kirjoitukset selkeät kauniine kuvineen, ja mukavan väliajoin tulevia postauksia! Love <3

Dhfgfh (Ei varmistettu)

Parisuhteetonta.
Terävää.
Sujuvaa.

Hienoa tekstiä. Lukisin tämän tyypin tekstejä, vaikka aiheena olisi pyykinpesu tai imurointi.

Parisuhteetonta

Senkin ihana! Kiitos! <3 Mä oon ihan tajuttoman huono siivoamaan, että se olisi epäilemättä kiinnostava teemablogi mun pitämänä. Siivottomuus on estänyt monen yövieraan rantautumisen. Se tekee surulliseksi. Vastaavasti taas ehkäisymuotona siivottomuus tulee erittäin halvaksi, kun no. Ei niille kumeille oo mitään käyttöä niin eipä tarvi ostaakaan!

Vierailija (Ei varmistettu)

Destination happiness. &lt;3 Oivaltavaa, kiinnostavaa ja pohdiskelevaa. :)

Sanjari (Ei varmistettu)

Hyvää ruokaa blogi. Kauniita kuvia, kivoja ruokavinkkejä ja toinen Minnean murusia.

Minnea
Minnean muruja

Kiitos <3

Ruusunen (Ei varmistettu)

Lilies &amp; Life.
Skolioosipostaus oli äärimmäisen koskettava. Ei uskoisi, että positiivisen blogin takana on kovia kokenut nainen, kuten muutkin siellä kommentoi. Lisäksi valtavasti tietoa terveysasioista.

Vierailija (Ei varmistettu)

Miksi ei näy ät-merkkiä... siiis Lilies &amp; life

Lilies
Lilies & Life

Apua, kiitos!! Ihanasti sanottu ❤❤

Suosittelen (Ei varmistettu)

Löysin blogin vasta pari kuukautta sitten, mutta oon jäänyt koukkuun :D Monipuolinen blogi ja kaunis, vahva nainen sen takana. Eli Lilies and Life.

Lilies
Lilies & Life

Kiitos suosituksesta ja ihanasta kommentista! ♥

Parisuhteetonta

Kiitos, CougarWoman suosituksesta <3 Olisin tietenkin suositellut sua, ellet jo olisi itseoikeutetusti listalla.

Mä tykkään lukea En suostu jäähylle -blogia, joka kirjoittaa eron jälkeisistä ajatuksista seksiin ja uusiin suhteisiin liittyen. Koen saavani olla mukana muutoksessa ja osana erilaisten solmujen oikenemisia. http://www.lily.fi/blogit/en-suostu-jaahylle

Pliis, Like me! -blogi kertoo itsekseen olemisesta, deiteistä, ensisuudelmista ja niistä suudelmista, joita ei päässyt kokemaan. Blogissa on hauskoja koosteita ja pohdintoja, joiden eteen on nähty vaivaa. Vertaistukea parhaimmillaan. http://www.lily.fi/blogit/pliis-me

Parisuhteetonta

Ai niin, tämä unohtui: Toimituksen blogi! Sitä suosittelen <3

TrineH
En suostu jäähylle

Voi kiitos mjau&puss suosituksesta! <3 Mä oon aivan otettu, että tälleen vanhoilla päivillä.. Ja kiitos myös blogipostauksesta, koska ilman sitä olisin missannut koko etsinnän ja äänestyksen!

Mä tykkään Parisuhteetonta-blogista. Huumorista ja nokkelista sanakäänteistä, deittailun vertaistuesta vähemmän jaarittelevassa muodossa kuin omani. Tragikoomisuus on niin osa elämää, halutaan tai ei. Joskus naurattaa enemmän, joskus taas itkettää. Mut blogi on nokkela ja rehellinen!

Ja toinen suositus menee Susinaine-blogille. Rankkaa, mutta paljon valoa. Menneisyyden käsittely ja tapahtuneiden kanssa eläminen on kiinnostavaa luettavaa. Muistuttaa myös siitä, että toipuminen ja eteenpäin meno ei ole aina suoraviivaista, mutta ei tarkoita sitä, että eteenpäin ei mentäisi.

Parisuhteetonta

Minusta on vaan niin siistiä tutustua uusiin tyyppeihin ja ajatuksiin. Suuri osa mun aktiivikavereista on blogien kautta tuttuja, tämä on kaikin puolin kreisiä <3 Ei sitä enää ajattele mitä kautta ollaan tutustuttu, mutta kun joku kysyy, niin silloin on näin, että ai niin: blogin kautta. Blogin kommenttikentät - connecting people <3

Tikkari
Susinaine

Oi että, mulla on mennyt ihan ohi koko homma. Suurkiitos suosituksesta ja osuvasta Susinaine-blogini analyysistä.

Onnea ja ihanuutta sulle :)

Nettanen
Destination: Happiness

Oih, kiitos teille jotka olette suositelleet mua!<3 Olen otettu.

Oma ehdotukseni on Randolfin hipat -blogi. Nimi on mulle hepreaa, mutta blogin sisältö miellyttää kovasti! Tässä blogissa mennään tekstit ja asia edellä. Paljon hyviä oivalluksia ja asiaa, mutta myös kepeämpiä aiheita, kuten kirjavinkkejä.

Toinen lukulistaltani löytyvä blogi, joka ansaitsisi "Toimitus tykkää"-merkinnän, on En pelkäisi mä mitään (pahaa) -blogi. Tämän aihepiirin blogia suositelluissa blogeissa ei vielä ole. Kirjoittaja kirjoittaa todella koskettavasti ja rehellisesti lapsettomuudesta. Vaikka hänen elämäntilanteensa on täysin toinen kuin omani, myötäelän vahvasti hänen kirjoituksissaan ja usein niitä lukiessa kostuu silmänurkka. Todella kaunis tapa kirjoittaa.

Vahtera
Kahdesta kolme

Itse kanssa luin kertaistumalla läpi En pelkäisi mä mitään -blogin ja sen edeltäjän kirjoitukset, kun ne löysin. Vahva suositus (vaikka julkaisutahti onkin viimeaikoina harventunut)! Tämän aihepiirin blogeja haluaisin, itsekin äitiys-/raskausbloggaajana, nähdä suosituksissa enemmän.

randolfinhipat
Randolfin hipat

Kiitos kaunis suosituksesta! <3 Nimeä pohdittiin pitkään ja hartaasti, ja lopulta siihen päädyttiin juuri sen epämääräisyyden vuoksi: sen alla voi kirjoittaa mitä vaan. :) T: Mertta & Laura

Kirsikka W.

Minnean muruja ja Hey Girl on mun mielestä ainakin yksiä niitä kivoja blogeja, joista löytyy kattavasti aina kaikkea kivaa luettavaa :)

MarikaJohannaP
Hey girl

Kiitos <3! Sun blogi on myös mun lemppareita :)!

Minnea
Minnean muruja

Kiitos, piristit mun päivää <3 Sun blogi on myös ihana!

Bob (Ei varmistettu)

Äänestän Naislaif-blogia: http://www.lily.fi/blogit/naislaif
Viisaita, syviä ja hyviä ajatuksia välillä hyvinkin vaikeista ja rankoista aiheista. Blogissa käsitellään asioita usein myös lämminhenkisellä huumorilla.

Naislaif
Naislaif

Kiitos <3

MarikaJohannaP
Hey girl

Tämä blogi on ihan helmi. Tyyppi on ihana, jutut ovat mielenkiintoisia, tässä on kaikki kohdallaan, eli Une Petite Life -> http://www.lily.fi/blogit/une-petite-life

unepetitelife
une petite life

Olin juuri tulossa äänestämään tänne sun blogia, kun huomasin tän kommentin! Voi kiitos ihana!! <3

eli äänestäisin Hey Girl blogia: ihana ja suloinen tunnelma, kauniita kuvia, mielenkiintoisia aiheita ja Marika vaikuttaa ihanalta tyypiltä!:))

MarikaJohannaP
Hey girl

Kiitos <3 <3! Ja niin vaikutat sinäkin <3!

Vierailija (Ei varmistettu)

Mielestäni on todella harmi, että monet pienet blogit jäävät täällä etusivuille nostettujen varjoon. Omia suosikkejani ovat mm. Harharetkiä, Vision One, cake &amp; copper ja gg and the moon. Kaikissa teksti on laadukasta ja mukavaa lukea. Myös aitous blogissa on tärkeää, sitä näissä kaikissa on.

Pages

Kommentoi