Etsimme uusia suosikkiblogeja

suosittelemme_nost_0.jpg

On taas se aika vuodesta: Päivitämme Lilyn suositeltujen blogien listaa, ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa!

Onko sinulla Lilyssä ehdoton suosikkiblogi, joka ansaitsisi enemmän huomiota ja lukijoita? Joku, josta olet inspiroitunut ja haluaisit kertoa muillekin? Vinkkaa kommenttiboksiin hauskoja, fiksuja, kauniita, herkullisia, kantaaottavia tai syvällisiä blogeja, jotka ansaitsevat Suosittelemme-leiman.

MIKÄ IHMEEN LEIMA?
Valitun blogin jokaiseen postaukseen ilmestyy leima, joka kertoo, että sisältö on toimituksen suosittelemaa. Blogi nousee Lilyn etusivulla esiin, jotta Lilyn lukijat löytävät uutta ja kiinnostavaa sisältöä helpommin. Listaus blogeista löytyy myös etusivun karusellista.

MITÄ KANNATTAA SUOSITELLA?
Suositeltu blogi voi olla kenen tahansa lilyläisen pitämä. Kriteerejä on vain kaksi: blogi päivittyy säännöllisesti ja on sinun mielestäsi laadukas.

Tällä hetkellä Suosittelemme-leima on yhdellätoista blogilla, muun muassa kauniilla ja hauskalla Visual Diary -blogilla, inspiroivalla Nude-kauneusblogilla, kantaaottavalla ja feminismiin pureutuvalla Bluestocking-blogilla sekä lifestyleä isinäkökulmasta kirjoittavalla Isyyspakkaus-blogilla.

Kerro suosikkisi tämän postauksen kommenttikentässä ja kirjoita lyhyet perustelut valinnallesi.

Kommentit (122)
  1. Kiitos kaikille omia suosikkejaan ehdottaneille! <3 Me huomioimme vinkkinne ja annoimme Suosittelemme-leiman neljälle blogille, jotka löytyvät täältä: http://www.lily.fi/blogit/toimitus/lily-suosittelee-uutta-inspiroivaa-luettavaa

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *